25n
25N
25N

Mónica Olguín: 'Suposa un repte per a Picassent acollir la Fira de la Tapa i del Comerç'

La Fira de la Tapa i del Comerç de Picassent se celebrarà del 25 al 27 de maig

Mónica Olguín: 'Suposa un repte per a Picassent acollir la Fira de la Tapa i del Comerç'
24/05/2018 -

Després de l’èxit de les anteriors edicions, Picassent torna a acollir la Fira de la Tapa i del Comerç. Una cita assenyalada en el calendari de tots els veïns que no es volen perdre un dels esdeveniments més esperats. Així, del 25 al 27 de maig, restauradores i comerciants seran, de nou, els protagonistes d’un cap de setmana intens en el qual Picassent també gaudirà de les seues tradicionals ‘Festes de la Miraculosa’. Una aposta del Consistori que ha donat molt bons resultats, ja que tal com comentava, a València Extra, Mónica Olguín, regidora de Comerç i Mercat, ‘la gent va poder gaudir de totes les activitats que es realitzen amb motiu d’aquesta festa religiosa, a més de degustar tapes, sopar en els restaurants propers i, per descomptat, fer compres en els comerços que han preparat ofertes molt interessants’.

Un total de 31 empreses – 19 comerços i 12 del sector hostaler – estaran presents en el recinte firal, que se situarà en la Plaça del Mercat, i voltants per a viure tres dies intensos en els quals milers de veïns tindran l’oportunitat de degustar propostes gastronòmiques de primera qualitat, però també contribuir a potenciar eixe comerç de proximitat, que és imprescindible per al teixit econòmic de la localitat.

Un èxit de participació que cada any va en augment, consolidant, així, la Fira de la Tapa i del Comerç de Picassent, i que en aquesta ocasió, comptarà amb una zona exclusiva per al comerç, situada en el carrer Gómez Ferrer, així com un diferents activitats complementàries, com un taller de globoflèxia i taller de disfresses infantils.València Extra ha parlat amb Mónica Olguín, que ens ha explicat totes les novetats d’aquesta nova edició.

IV edició de la Fira de la Tapa i del Comerç de Picassent, Quines novetats van a trobar els veïns enguany?

La principal novetat és la nova ubicació que s’ha previst en aquesta edició per als comerciants. Hem atés a la sol·licitud de l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, perquè els estands dels comerços se situen en la c/ Gómez Ferrer, una de les principals artèries comercials de Picassent i que es troba molt pròxima al mercat, d’aquesta manera es donarà molta visibilitat als comerços expositors i també a les tendes i bars que tenen el seu negoci en aquest carrer.

S’espera superar la participació dels anys anteriors?

Sí, enguany comptem amb més expositors que el 2017, en total són 19 comerços i serveis de Picassent i en la tapa comptem amb 12 bars i restaurants. A més, els bars que es troben al voltant del mercat on se situaran els estands de la tapa, romandran oberts, oferint al públic les seues millors tapes i un servei excel·lent com és tradició.

Què suposa per a Picassent acollir la Fira de la Tapa i del Comerç?

Suposa un gran repte, un enorme esforç tant per a l’organització i els mateixos participants i, per descomptat, un orgull poder veure com el comerç de proximitat de Picassent i l’hostaleria, presentaran els seus productes i serveis de gran qualitat i perquè a més compten amb una exquisida i variada oferta gastronòmica, doncs oferiran les seues millors tapes.

Aquesta és una Fira exclusivament local que amb aquesta IV edició, va consolidant la seua trajectòria i que des de l’Ajuntament de Picassent, la Regidoria de Comerç i Mercat i altres actors implicats, tals com l’Associació de Comerciants i Serveis de Picassent, hem apostat per aquesta iniciativa per a dinamitzar el sector comercial i hostaler i al mateix temps els veïns i tots els que ens visiten, gaudisquen d’un cap de setmana festiu i el passen fenomenal, doncs coincideix amb les Festes de la Miraculosa, i és de destacar els concerts del divendres i dissabte nit, activitats per als més xicotets amb castells inflables, etc.

Per què és important donar suport al comerç local?

Picassent és un poble obert, inclusiu, solidari i dinàmic, el seu principal valor són les seues persones, la seua gent alegre i generosa, comptem entre uns altres, amb un comerç actiu i emprenedor i recolzar al comerç local des de l’Ajuntament i la nostra regidoria, és molt important. Apostem pel nostre comerç, perquè genera ocupació i riquesa per al poble, perquè contribueixen a millorar el medi ambient a causa de la seua proximitat, perquè t’ofereixen sempre un tracte personalitzat, perquè pots aconseguir productes de qualitat a uns preus similars que en els de qualsevol centre comercial, perquè els nostres comerciants coneixen als seus clients i les seues necessitats, perquè s’impliquen en els diferents esdeveniments que puguen desenvolupar-se en la localitat, generant un teixit associatiu molt important, repercutint en una millor qualitat de vida per als nostres ciutadans.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 6 =

bombers
bombers