caixa popular

Gran participació en la Fira del Llibre d'Alfafar

Gran participació en la Fira del Llibre d'Alfafar
17/04/2018 -

Alfafar ha finalitzat la setena edició de la Fira del Llibre amb una gran participació tant en les activitats com en les visites als diferents estands.

La valoració des de la regidoria de Cultura és molt positiva, ja que moltes persones han sigut les que han participat en aquesta setena edició. Autores i autors de diferents gèneres han estat presents en aquesta fira que ha estat durant tot el cap de setmana en la plaça de l’Ajuntament.

Professionals del sector i joves promeses es van donar cita a Alfafar per a gaudir del que els apassiona, l’escriptura. Podent mostrar a les i els visitants el seu treball. Durant aquests tres dies es van fer diferents activitats, com contacontes, entre els quals va destacar Carles Cano, ambaixador de la lectura 2018. Presentacions de llibres com la de l’alfafarense, Marisol Sales que va omplir, una vegada més, el Saló de Plens de l’Ajuntament, de joves interessats per la ficció, amb la presentació del seu últim lliurament de “Les cròniques de l’Ángel”, sota el títol “En el seu nom”, on la mateixa autora destaca la reflexió en diferents aspectes de la societat actual. I també la de l’autora local Nerea Romero, amb “Némesis”, segona part de “Vivint amb la meua exnovio”. L’Associació d’Estudis d’Alfafar també va presentar el llibre “El crepuscle del món rural a Alfafar” en el Saló de Plens.

A més, es va comptar amb presentacions musicals, com “La cruïlla”, de la mà del grup valencià Seguretat Social. O l’espectacle poètic-musical “Marc Granell a l’illa secreta”, a càrrec de Francesc Anyó i Andreu Valor.

També va haver-hi espai per a actuacions musicals, com la de l’orquestra Prem i Pua Celia Giner, i per a lectures audiovisuals com la que va dur a terme l’autor local Vicente Sala amb “El somni de Martina”. O diferents activitats d’animació a la lectura per als xiquets i xiquetes que es van acostar a la plaça. També autores i autors van signar exemplars en els diferents estands al llarg de tot el cap de setmana.

Activitats de tot tipus on es destaca la bona organització i ambient del cap de setmana que va fer gaudir a veïns i veïnes de la lectura des de diferents vessants. Un any més es consolida així aquesta Fira del Llibre d’Alfafar convertint-se en un referent de l’Horta Sud.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

Tardor
exposicion caps tallats
cultura als barris