caixa popular

La Marina acull la Fira Activa't

La Marina acull la Fira Activa't
06/06/2017 -

El Cobert número 2 de la Marina de València es convertirà, els dies 16, 17 i 18 de juny, en un espai expositiu per a les associacions, entitats i empreses relacionades amb la mobilitat de les persones amb diversitat funcional. Acollirà la Fira Activa’t que, a més de donar a conéixer les novetats tècniques que afavoreixen la mobilitat i l’autonomia d’aquestes persones, visibilitzarà la seua situació així com els seus drets.

La regidora de Servicis Socials, Consol Castillo, i el director general del Consorci València 2007, Vicent Llorens, han presentat hui aquesta fira que completarà l’espai expositiu amb activitats, xarrades i tallers. En paraules de la regidora, es tracta d’una trobada “per a sensibilitzar la societat valenciana dels drets de les persones amb diversitat funcional que l’Ajuntament, com a administració, ha de potenciar”.

“València aspira a ser una ciutat sense barreres”, ha afirmat la regidora, que ha explicat que a l’esmentada fira “es trobaran diferents equipaments i alternatives per a facilitar tots els aspectes de la vida de les persones amb problemes de mobilitat. Pel que respecta a l’Ajuntament, també aprofitarà la cita per a mostrar la tasca que desenvolupen els usuaris dels tres centres d’ocupació municipals per a persones amb discapacitat.

Consol Castillo ha destacat que Activa’t és una fira de caràcter pioner que pretén ser un punt de trobada per a defendre la necessitat de moure’s i viure sense barreres de qualsevol persona, i ha recordat “que, per tal de valorar eixos drets, l’Ajuntament treballa en diferents fronts”. Per exemple, ha afegit, “per a evitar el mal ús de les targetes que afavoreixen l’aparcament a les persones amb mobilitat reduïda estem modificant l’ordenança que regula eixa concessió”.

Per la seua banda, el director general del Consorci Valencia 2007, Vicent Llorens, ha manifestat que la celebració d’aquesta fira a la Marina s’emmarca en els objectius d’aquesta entitat que treballa “per acostar l’espai públic del cobert número 2 a la ciutadania per a fer qualsevol cosa”. “La Marina és inclusiva i, a més, aquest cas, per tractar-se d’un certamen que compta amb el suport de l’Ajuntament i pel seu fi social, l’organització està exempta d’abonar taxes d’ocupació”, ha aclarit Llorens.

En la presentació d’aquesta fira també han participat, en nom de l’entitat promotora, Orienta ONL (Organització No Lucrativa), Antonio Gila i, com a responsable tècnic, Manolo Gil. Els dos han destacat l’àmplia oferta d’activitats, xarrades, demostracions en directe que hi haurà per a tots els públics i que es poden consultar al web <feriaactiva.es>.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats