25n
25N
25N

FEHV celebra el passe a fase 2 i creu que el 80% d'establiments obriran en el primer cap de setmana

FEHV celebra el passe a fase 2 i creu que el 80% d'establiments obriran en el primer cap de setmana
29/05/2020 -

La Federació Empresarial d’Hostaleria de València (FEHV) considera “molt positiu” el pas de tota la Comunitat Valenciana a la fase 2 a partir del pròxim dilluns i calcula que, a partir de l’1 de juny, el 60% dels establiments de restauració obrirà. A mesura que avancen els pròxims dies, el percentatge s’anirà incrementant i podria aconseguir fins al 80% el cap de setmana, calcula.

Per a l’entitat és “molt bon senyal que es donen les condicions sanitàries òptimes per a continuar avançant en el pla de desescalada i suposa un gran avanç per a tots”.

La federació recorda que per al sector d’hostaleria la fase 2 suposa l’obertura ja de l’interior dels establiments. “Esperem que des del sector que puga ser ja del 50% en la Comunitat Valenciana perquè puga ser viable per a molts locals poder obrir. És important també demandar que es puga reprendre ja la mobilitat entre províncies, necessària per al sector de l’allotjament”, reclama l’organització en un comunicat.

La FEHV insta a la “responsabilitat i compliment de la normativa”. “Tenint en compte el que hem mantingut fins al moment, és un moment clau i la societat no pot permetre’s un pas arrere”, adverteix.

“Des de la FEHV demanem a tot el sector un alt compromís en la responsabilitat, així com col·laboració a la ciutadania per al compliment de les mesures de seguretat”, conclouen.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 10 =

bombers
CCCC
bombers