caixa popular

La Federació de Veïns de València celebra la seua Setmana Ciutadana

Descobreix tots els actes programats per a aquesta setmana

La Federació de Veïns de València celebra la seua Setmana Ciutadana
20/06/2017 -

La Federació de Veïns de València està de celebració. I és que sota el lema ‘Veus veïnals construeixen la ciutat del segle XXI’, han organitzat una completa programació per a la 27 edició de la Setmana Ciutadana. Uns dies en els quals es fa valdre la gran labor que realitzen les diferents associacions veïnals per a reivindicar millores que faciliten el dia a dia als veïns, però també el reconeixement com a espais d’unió per a fer barri.

D’aquesta manera, la Setmana Ciutadana s’estrenava, ahir, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica ‘Veus Veïnals’ en el complex Nou d’Octubre. Una mostra que compta amb 200 imatges, aproximadament, que reflecteixen les manques dels diferents barris de València, com a solars replets de brossa, alqueries abandonades o excrements canins, entre altres.

Però aquesta Setmana Ciutadana no ha fet gens més que començar, ja que aquesta vesprada, en el saló Stolz de l’Ateneu Mercantil, a les 18.30 hores, tindrà lloc la primera taula redona sota el títol ‘Sorolls que maten la ciutat’, en la qual participaran els advocats Andrés Morey i Raúl Burgos i el fiscal de Medi ambient, Joaquín Baños.

La segona taula redona se celebrarà el dijous, 22 de juny, en el Saló d’Actes de l’ONCE, en la qual es farà una valoració dels dos anys del Pacte de la Nau, i en la qual estan convidats tots els grups municipals representats en l’Ajuntament de València.

El divendres, 23 de juny, arriba un dels actes més esperats. I és que li toca el torn al lliurament dels Premis Federació 2017, en el saló Rosiña. En aquesta nova edició, els afortunats han sigut el Centre de Transfusió de la Comunitat Valenciana, ‘Médicos sin fronteras’ i el Mercat Central.

Per a finalitzar, el dissabte, a les 19.00 hores, el Palau de la Música acollirà un concert de Beluga Blues Bang i Señora Oswald, d’accés gratuït fins a completar l’aforament permés.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − huit =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios