25n
Orgull
Orgull

Ja hi ha data per a la vacunació del grup de 20 a 29 anys

La consellera Ana Barceló demana “responsabilitat” als més joves

Ja hi ha data per a la vacunació del grup de 20 a 29 anys

La consellera de Sanitat i Salut Pública, Ana Barceló, ha anunciat aquest dijous que es manté la segona setmana d’agost com a data per a començar la vacunació dels joves entre els 29 i els 20 anys, amb el que es descarta avançar la data per a immunitzar a les persones d’entre els 16 i 30 anys, malgrat les últimes dades de contagis en la Comunitat Valenciana.

“Ahir vam tindre un consell interterritorial i se’ns va demanar pronunciar-nos; no avançarem la vacunació als més joves, però sí que els demanarem responsabilitat”, ha indicat, i ha afegit que no es pot avançar en els grups de vacunació “quan al setembre començarà la universitat i els alumnes han d’estar vacunats, a més que les edats estan precisament en l’etapa que no es pretén avançar”.

Així mateix, la consellera ha detallat que “en la segona setmana d’agost començarem la vacunació entre els 29 i els 20 anys. Espere que eixe ritme ens porte a concloure el procés al més prompte possible en funció de les dosis que reba la Comunitat Valenciana”.

Per part seua, el president de la Generalitat, Ximo Puig, ha expressat el seu desig que els joves d’entre 30 i 20 anys comencen a vacunar-se “a final de juliol o principis d’agost”, ja que durant aquest mes, serà la franja de 30 a 39 anys la que reba les seues dosis contra el coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 16 =