25n
25N
25N

El 4t Fashion Show de l'IES Ausiàs March de Manises reivindica la sostenibilitat

El 4t Fashion Show de l'IES Ausiàs March de Manises reivindica la sostenibilitat
06/02/2020 -

L’Institut d’Educació Secundària Ausiàs March de Manises ha celebrat a la Casa de Cultura de Manises una nova edició de la “Fashion Show”, aquesta vegada sota l’eslògan “Dissenyem el nostre canvi”, en defensa del planeta i l’entorn sostenible. En aquest centre entenen la moda no solament com una manera de vestir, sinó com una forma d’expressió i de reivindicació; com un treball manual i creatiu, com una enorme indústria i com un gran reflex de les característiques culturals i socials de cada època.

Segons paraules de la regidora d’Educació de l’Ajuntament de Manises, Amparo Martínez (APM-Compromís), “aquest és el resultat de molt d’esforç i dedicació de l’alumnat de diferents especialitats i cursos, que un any més han sabut captar l’atenció i sorprendre el públic assistent”.

La jornada ha començat amb performances i actuacions musicals i artístiques al mateix carrer de la Casa de Cultura, per a més tard donar pas a l’obertura de portes i inauguració i presentació d’una exposició de tapes de WC dissenyades per l’alumnat de Batxillerat artístic de l’IES Ausiàs March, a més de representacions sostenibles i actuacions de teatre i dansa en directe entorn d’aquesta temàtica. Després ha tingut lloc l’esperada desfilada de moda sostenible, confeccionada per les alumnes i alumnes i que respectava els objectius de desenvolupament sostenible marcats per l’agenda 2030 de les Nacions Unides. L’Agenda pretén avançar cap a societats amb un creixement econòmic inclusiu i major cohesió i justícia social, en pau i amb un horitzó mediambiental sostenible.

En l’acte, organitzat pel departament d’Arts Plàstiques, també han participat altres centres d’educació secundària: IES Enric Soler i Godes, IES Molí del Sol, IES Conselleria i IES Pere Boïl. Així, tots els participants han pogut mostrar les seues creacions i tots els passos del cicle creatiu: des de l’esbós de la idea, a la confecció de les peces, passant pel patronatge, l’elecció de teixits, el maquillatge, la perruqueria i la posada en escena.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − 13 =

Informacion coronavirus