25n
25N
25N

Les farmàcies comptaran amb un servei de medicaments a domicili per als col·lectius en risc

S’estan ultimant els detalls perquè aquest servei comence a funcionar i evitar desplaçaments

Les farmàcies comptaran amb un servei de medicaments a domicili per als col·lectius en risc
01/04/2020 -

Les farmàcies de la Comunitat Valenciana començaran a repartir els medicaments a domicili. Així ho ha anunciat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, durant la compareixença per a informar de l’evolució del Covid-19 en territori valencià. D’aquesta manera, s’està ultimant el procediment perquè totes les oficines de farmàcia poden oferir aquest servei a domicili, això sí, només per a les persones amb mobilitat reduïda o pertanyents als grups de risc al coronavirus.

Barceló ha volgut agrair al Consell General de Farmacèutics de la Comunitat Valenciana “l’esforç i la labor que duran a terme” perquè aquest servei comence a funcionar al més prompte possible, evitant així el desplaçament d’aquests col·lectius i, per tant, reduint el risc de contagi. Així, en els pròxims dies, Sanitat donarà a conéixer més detalls sobre el funcionament d’aquest sistema.

No obstant això, no ha sigut l’únic anunci que ha donat. I és que ja s’han començat a fer ús dels hotels medicalitzats. D’aquesta manera, s’ha procedit al trasllat de pacients a aquests espais habilitats per a pacients lleus. Per províncies, s’han comptabilitzat 14 casos a Castelló i 9 a València. Es tracta de casos que, encara que es consideren lleus, no podien complir les normes de confinament amb les garanties necessàries en les seues respectives cases.

Així mateix, aquests hotels medicalitzats també s’estan oferint al personal sanitari per si volen fer ús de les habitacions per al seu descans entre torns.

La consellera de Sanitat tornarà a comparéixer, aquest matí, per a informar sobre els nous casos registrats per coronavirus a la Comunitat Valenciana. De moment, s’han comptabilitzat 5.508 casos actius en tot el territori valencià i un total de 338 persones mortes a causa d’aquest virus. Els casos continuen augmentant, però hui s’espera que Sanitat informe sobre l’estimació de quan s’arribarà al punt més alt de la pandèmia i, per tant, començarà el descens de la propagació. Sens dubte, una de les informacions més esperades pels valencians i valencianes que continuen confinats en els seus domicilis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + catorze =