25n
25N
25N

El Sindicat Mèdic critica la "falta de vacunes per a la grip"

El Sindicat critica la falta de previsió per part del departament de Sanitat

E.P.

El Sindicat Mèdic critica la "falta de vacunes per a la grip"
16/11/2019 -

El Sindicat Mèdic de la Comunitat Valenciana (CESM-CV) ha alertat que “la falta de vacunes existents per a la grip obliga a donar cites per d’ací a un mes o mes i mig” i ha criticat la “falta de previsió” de la Conselleria de Sanitat i les “conseqüències que poden comportar per a la població de risc”.

Fuentes del Comité Executiu de CESM-CV han explicat que s’ha produït una “falta de provisió” per part de la Conselleria de Sanitat i, per això, “hi ha un desproveïment total, no hi ha vacunes suficients en quasi cap centre de salut de la Comunitat Valenciana, la qual cosa porta a donar cites per d’ací a un mes o mes i mig”.

No obstant això, han reconegut que els professionals sanitaris tant d’hospitals com de centres de salut “sí que compten amb disponibilitat d’aquesta vacuna però no n’hi ha per a la resta de la població amb alt risc de complicacions derivades per la grip”.

“La grip pot arribar en qualsevol moment i, a més, pot començar de manera ràpida i abrupta”, han advertit, al mateix temps que s’han preguntat “què fer amb les persones majors o embarassades que hauran d’afrontar l’arribada de la grip sense estar vacunades”.

Per això, el Sindicat Mèdic ha criticat la “falta de previsió de vacunes”, que “les van demanar amb retard” i les “conseqüències que poden comportar per a la població de risc”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + nou =

caixaontinyent
ruta massamagrell
paterna