25n
25N
25N

Coneix a les Falleres Majors de València 2020

Carla García i Consuelo Llobell han sigut les candidates triades per a representar les Falles 2020 de València

@JCF_Valencia

Coneix a les Falleres Majors de València 2020
16/10/2019 -

Carla García i Consuelo Llobell han sigut les candidates triades per a representar la ciutat de València en les Falles de 2020. En un acte carregat d’emoció, l’alcalde de València, Joan Ribó, acompanyat del regidor de Cultura Festiva i president de Junta Central Fallera, Pere Fuset, ha sigut l’encarregat revelar el nom de les Falleres Majors de València 2020 en el tradicional acte de la Telefonada, que ha tingut lloc en l’hemicicle municipal.

 

En primer lloc, s’ha conegut a la Fallera Major Infantil de València 2020. Carla García de la Falla Ramiro de Maeztu-Lleons ha sigut l’elegida entre les 13 candidates que aspiraven a aquest somni. Carla té deu anys i estudia en el col·legi Tomàs de Montañana, però a més està molt lligada al món de l’esport. Com no podia ser d’una altra manera, s’ha mostrat il·lusionada i molt emocionada quan ha sonat el telèfon per a comunicar-li la gran notícia.

Per part seua, Consuelo Llobell de la Falla Albacete-Marvà ha sigut triada com a Fallera Major de València 2020. Consuelo té 23 anys i estudia el MIR que compagina amb una de les seues grans passions: la falla. Així, no ha dubtat a assenyalar que serà una fallera “de casal, de barri i pròxima”.

Joan Ribó ha visitat a les noves representants de la ciutat de València per a desitjar-les un bon regnat. Per descomptat, també han rebut la visita de les Falleres Majors de València 2019 i del President de Junta Central Fallera, Pere Fuset, entre altres representants del món faller.

Comença el gran any faller per a Consuelo Llobell i Carla García, un somni fet realitat que continuarà amb la Proclamació, que tindrà lloc aquest dijous, 17 d’octubre. En l’acte, tampoc faltaran les seues respectives Corts d’Honor.

Així la Cort d’Honor Infantil estarà formada per Martina Bellver, Amelia Ricart, Carla Sahuquillo, Natalia Vilanova, María Ayora, Blanca Chaparro, Carla López, Claudia Guillén, Cristina Patricia Marcos, Sara Rivas, Begoña Bonastre i Gabriela Garcí; mentre que la Cort d’Honor de la Fallera Major de 2020 la compondran Paula Navarro, Anna Adela Dugann, Debora Pascual, Helena Espert, Andrea Grau, Marta Tejedo, Yasmin Espí, Raquel Nebot, Yessica Iranzo, Andrea Cea, Claudia Rodríguez i Marina Fagoaga.

 

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − dos =