25n
25N
25N

Alicia Pérez i Lucía López noves falleres majors de Sedaví

Alicia Pérez i Lucía López noves falleres majors de Sedaví
23/07/2019 -

Les falleres Alicia Pérez de la Falla Sant Torquat i Lucía López de la Falla Bressol del Moble han sigut elegides Fallera Major i Fallera Major Infantil respectivament per a l’exercici 2019/20, en un acte que es va celebrar en el despatx d’alcaldia de l’Ajuntament de Sedaví, en un acte al qual van assistir l’alcalde José Francisco Cabanes, la Regidora de Cultura i Festes Beatriz Cuesta i la pràctica totalitat de la nova Junta Local encapçalada pel seu president José Miguel Vila, que va ser l’encarregat d’obrir els sobres amb el nom de les guanyadores.

La primera a dur-se a terme va ser l’elecció de la Fallera Major Infantil. El sobre de Lucía López es va obrir en primer lloc, i a continuació es va obrir el de l’altra candidata Sandra Pérez de la Falla Sant Torquat.

En el de la Fallera Major va ser més senzill, ja que Alicia Pérez era l’única candidata. El primer edil va ser l’encarregat de telefonar a les dues falleres per a comunicar-les la seua elecció com a representants del municipi en les pròximes falles.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze − dos =

art en blanc
ruta del grial massamagrell