25n
25N
25N

Consuelo Llobell estrena l'adreç de vidre reciclat d'Ecovidrio a la presentació de la Reciclà

Consuelo Llobell estrena l'adreç de vidre reciclat d'Ecovidrio a la presentació de la Reciclà
07/03/2020 -

La Fallera Major de València, Consuelo Llobell, ha estrenat el primer adreç de vidre reciclat promocionat per Ecovidrio en l’acte de presentació de la Reciclà 2020. La joia és obra de l’orfebre d’Art Antic José Alabadí i l’artesana del vidre Sara Sorribes.

Aquesta peça única, fabricada amb el vidre reciclat procedent dels envasos de vidre que els valencians van depositar en els contenidors verds durant les passades Falles, “fa valdre la utilitat que se li pot donar a aquests residus la vida dels quals no acaba en els contenidors verds”. Tal com s’ha demostrat amb la creació d’aquesta joia exclusiva, “el vidre reciclat pot tindre moltes vides, ja que es recicla de manera infinita”, ha indicat Ecovidrio en un comunicat.

Es tracta d’un adreç en plata de llei, xapat en or, un model clàssic de neula en color verd maragda i amb perles naturals de diferents grandàries. El conjunt està compost per 7 peces: joia, pendents, pinxos, forquetes, agulla de mantellina, penjoll amb cinta per a coll i manilla.

L’acte de presentació de la Reciclà 2020, celebrat en el Palau de l’Exposició, ha comptat amb la presència de la Fallera Major de València, Consuelo Llobell i la seua Cort d’Honor; el director general de Qualitat i Educació Ambiental, Joan Piquer; el vicealcalde i regidor d’Ecologia Urbana de l’Ajuntament de València, Sergi Campillo; el president de Junta Central Fallera, Carlos Galiana; el regidor de Falles de l’Ajuntament de Mislata, Teo Núñez; el responsable de màrqueting d’Ecovidrio, José Luis Magro i els artesans José Alabadí, d’Art Antic i Sara Sorribes, de Vidre Sorribes.

Aquest esdeveniment ha servit per a donar el tret d’eixida a la campanya posada en marxa, fa 7 anys, per Ecovidrio al costat de la Generalitat Valenciana, els Ajuntaments de València, Burjassot i Mislata i Junta Central Fallera.

L’objectiu d’aquesta iniciativa és promoure, un any més, el reciclatge de vidre entre les comissions falleres durant els dies grans de les festes.

Aquelles falles que superen els 400 kg, entre el 6 i el 19 de març, entraran en el sorteig d’una paella gegant per a 500 persones, com la que gaudiran dissabte que ve, 14 de març, els fallers de Goya-Brasil després de proclamar-se guanyadors de la Reciclà 2019.

Un altre dels al·licients de la campanya són els premis la ‘Perla del Túria’, un reconeixement a la comissió que més promocione el reciclatge de vidre a través de les seues xarxes socials.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 5 =

caixaontinyent
paterna