Nascuda en una família fallera. Així és la Fallera Major Infantil de València de 2019

Sara Larrazábal, de 10 anys, pertany a la Falla José María Ibarri – Los Isidros, del sector de la Olivereta, i aquesta vesprada serà la seua proclamació

Nascuda en una família fallera. Així és la Fallera Major Infantil de València de 2019
11/10/2018 -
Encara que queden mesos per a les Falles, la vesprada d’ahir es va viure com un dia molt especial per als valencians i les valencianes. Joan Ribó, alcalde de la ciutat, va anar l’encarregat de donar una notícia que molts esperaven: Sara Larrazábal és la nova Fallera Major Infantil de València. Molt emocionada, aquesta xiqueta de la Falla José María Bayarri – Los Isidros, del sector de l’Olivereta, confessa que representarà a València “de la millor manera possible” en les que seran les seues festes més especials.

Sara Larrazábal Bernal té 10 anys i estudia sisé de primària en el col·legi valencià La Puríssima Franciscanes de la Inmaculada, i encara que diu que li agradaria ser mestra o veterinària de major, la seua gran passió són les Falles. “Sóc fallera des que vaig nàixer i m’agradaria recomanar als xiquets que es facen fallers i puguen gaudir d’aquestes Falles”, va dir en conéixer la notícia.

A més, tota la seua família està molt involucrada en aquestes festes. El seu besavi i els seus avis paterns van ser fallers, la seua àvia, de fet, va ser fallera major, el seu pare va ser president de la seua comissió i la seua germana major, Adriana Larrazábal, va estar preseleccionada a la cort d’honor dues vegades.

Un moment màgic per a Sara

Sens dubte, el 10 d’octubre quedarà gravat en la memòria de la xiqueta per ser el dia en què Joan Ribó va cridar al seu telèfon per a comunicar-li que seria la Fallera Major Infantil de 2019. La seua companya major de regnat serà Marina Civera i després de penjar a l’alcalde de València, va assegurar: “Vaig a representar a València de la millor forma possible. Vull que tots passem un any inoblidable i ho gaudim al màxim”.

La seua cort d’honor

La Fallera Major Infantil de València d’aquest 2019 estarà molt bé acompanyada per la seua Cort d’Honor, de la qual formen part Aroa Martínez, de la Falla Sevilla-Dènia; Carla Sancho, de Mestre Gozalbo-Comte d’Altea; Celia Vicedo, de Comte de Salvatierra-Cirilo Amorós; Daniela Guillén, de la comissió Bisbe Amigó-Conca; Daniela Sanchis, d’Escalante-Marina; Laura Fontes, de Plaça Doctor Collado i Lucía Guijarro, de Doctor Marañón- Mestre Palau.

També seran companyes María Ferrer, de Peu de la Creu-En Joan de Vila-Rasa; Marta García, de Falla Sant Vicent-Periodista Azzati; Raquel Ganau, de Trinitat-Alboraia; Zaira Nácher, en representació de Músic Espí- Gravador Fabregat, i Adriana Juan Sansano, de Falla Rosari-Plaça Calabuig.

La proclamació de les noves reines de les festes josefines se celebra aquest dijous en l’Ajuntament de València, a partir de les set de la vesprada. Amb aquest acte, Marina Civera i Sara Larrazábal començaran a exercir com a màximes representants de les Falles de 2019 i prendran el relleu a les falleres de 2017, Rocío Gil i Daniela Gómez.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − tres =

turismo salou