caixa popular

6 persones implicades en un accident amb una víctima mortal en carreres il·legals a Rafelguaraf

2 motocicletes van patir un accident amb el resultat d’1 mort, 5 ferits greus i un altre lleu

6 persones implicades en un accident amb una víctima mortal en carreres il·legals a Rafelguaraf
13/04/2018 -

Una persona ha mort en unes carreres il·legals a Rafelguaraf. En aquests moments, La Guàrdia Civil ha investigat a 6 persones implicades en aquestes carreres Rafelguaraf-Pobla Llarga en el quilòmetre 2.400. En l’accident es trobaven implicades dues motocicletes i com a conseqüència del qual havien resultat diverses persones ferides.

L’equip d’Atestats va observar que no es tractava d’un simple accident, ja que a més de les dues motocicletes havien resultat 7 persones ferides, alguna d’elles menor d’edat.

Les recerques van passar al grup GIAT del Sector de Tràfic de la Comunitat Valenciana, els qui van obtenir un arxiu de vídeo en el qual s’observa com succeeix el sinistre. Aquest arxiu va ser remés al ERAT de Madrid (Equip de Reconstrucció Accidentes de l’Agrupació de Tràfic), per a l’elaboració del corresponent Informe Tècnic Pericial.

Les recerques van constatar que el dia dels fets s’estaven realitzant carreres il·legals, aprofitant que aqueix mateix dia hi havia una concentració motera en la localitat de Ralfelguaraf. Entre 150 i 200 persones es van desplaçar al lloc del succés on es van realitzar almenys 4 tandes de carreres en les quals participaven ciclomotors i motocicletes modificades tècnicament així com prototips de motos per a circuit.

El sinistre va succeir en l’última tanda quan una motocicleta va atropellar a un vianant i el conductor de la mateixa va ser atropellat per una segona. Tots dos vehicles van bolcar i es van desplaçar cap al públic que observava les carreres, amb el resultat d’un mort, cinc ferits greus i un de lleu.

La recerca, que ha durat un any, ha finalitzat amb sis persones investigades, tots homes d’edats compreses entre els 18 i 29 anys i de nacionalitat espanyola. Se’ls imputen nou presumptes delictes Contra la Seguretat Vial (conducció temerària per carreres il·legals), així com un delicte de falsedat documental, en portar un dels vehicles la matrícula corresponent a un altre.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

nou + set =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC