Belén Cabrejas: 'A la Falla Quart Extramurs i Velàzquez som tots una gran família'

El grup de teatre ‘Teatro Q’ va donar molt prestigi a aquesta falla valenciana

Belén Cabrejas: 'A la Falla Quart Extramurs i Velàzquez som tots una gran família'
28/02/2017 -

La Falla Quart Extramurs i Velàzquez, pertanyent al districte de l’Olivereta, va començar a mitjans dels anys 60 amb una xicoteta comissió fallera, que va anar augmentant i agafant més força amb el pas del temps.

Va ser l’any 1986, quan, amb molt esforç, es van traslladar al casal, situat en el carrer Castan Tobeñas, 74, del qual gaudeixen en l’actualitat. A poc a poc van anar organitzant diferents excursions i activitats culturals, que van donar un major prestigi a la seua comissió, com va ser el cas del grup de teatre ‘Teatro Q’.

València Extra ha parlat amb la Fallera Major 2017 de la Falla Quart Extramurs i Velàzquez, Belén Cabrejas Herrero, que ens ha explicat més detalls sobre la seua comissió.

Què fa especial a la teua Falla?

El més especial de la meua falla és que som tots una gran família. Ens ho passem molt bé en qualsevol festa o acte que organitzem. Però, realment, es nota que som una gran família quan arriba la setmana fallera i hem de conviure tots junts, fent falla.

Quin acte faller és més especial per a tu?

En general, tots els actes fallers són especials per a mi perquè tot el que fem, ho fem de cor. Però, destacaria, sens dubte, la meua exaltació com a Fallera Major a la qual van dedicar molt de temps perquè tot fóra perfecte.

Com definiries als membres de la teua comissió?

Els definiria com a persones treballadores, divertides i amics i amigues i sempre disposats a fer qualsevol cosa perquè la Falla vaja bé. Especialment, als membres de la Junta Directiva.

Més informació


mostra viva del mediterraneo

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 13 =

programacion rialto
cultura als barris 2019
programacion rialto
alcasser
anna i la maquina del tiempo
cultura als barris 2019
cultura als barris 2019