25n
25N
25N

Tello fa un balanç positiu de les primeres exposicions derivades de la convocatòria pública

Tello fa un balanç positiu de les primeres exposicions derivades de la convocatòria pública
05/04/2017 -

La regidora de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de València, Glòria Tello, ha fet un balanç positiu de l’exposició dels tres primers projectes que s’han desenvolupat en sales o espais expositius municipals. “És un impuls per al sector poder mostrar les seues creacions allà on fins fa molt poc de temps els semblava impossible accedir. Hem obert les portes dels nostres espais per democratitzar l’accés a ells i dinamitzar el sector cultural de la nostra ciutat”, ha explicat.

Estes declaracions arriben l’endemà de la inauguració del tercer projecte expositiu que arriba a les sales municipals després que la Regidoria impulsara una convocatòria oberta per a la presentació de projectes expositius per part d’agents culturals i artistes plàstics. “L’acollida a les Drassanes de ‘Distopía General’ és motiu de satisfacció, com ja va ocórrer en novembre amb ‘Grup Arreu’ en aquest mateix espai, per tot el que representa tant per a aquest enclavament cultural de la ciutat com per al nostre sector cultural”, ha destacat Tello, qui també ha ressaltat la bona acollida al Tossal de ‘Nidos, cobijos y refugios, arquitectura animal’, inaugurada el mes passat.

“Estem contents pels resultats de la convocatòria oberta i, sobretot, perquè només estem en l’inici i ens queden 10 exposicions més per gaudir enguany”, ha afirmat en referència als projectes expositius seleccionats que enguany es desenvoluparan en espais culturals municipals.

Els projectes són: ‘Introspección’, que serà presentat per Xus Francés Gandia; ‘Guesdon ayer, València hoy’, per David Estal i Helena de las Heras; ‘Infirmes’, per Nicolás Llorens; ‘Whatever o el que siga’, per Diana Guijarro; ‘Las ánimas’, per Ximo Muñoz; ‘Paisaje encontrado’, per María Ángeles Parejo; ‘Open beds’, per Julia Navarro Coll; ‘Paisajes encarnados’, per Montserrat Hormigos; ‘Realidad imaginada’, per Arístides Rosell, i ‘Gratitud’, per Irene Llàcer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou + sis =