25n
25N
25N

L'exposició del Titanic desembarca a València al novembre

“Titanic. The Exhibition” obrirà al públic des del 22 de novembre fins al 23 de febrer de 2020 en Kinépolis en Heron City

L'exposició del Titanic desembarca a València al novembre
19/11/2019 -

L’exposició del Titanic, el vaixell més famós del món, arriba a València després de batre rècords d’assistència en altres països del món. “Titanic. The Exhibition”, propietat de la companyia espanyola Musealia, ve des de Suècia per a instal·lar-se en el centre comercial de Paterna, Heron City, on estarà des del 22 de novembre fins al 23 de febrer de 2020.

www.facebook.com

L’experiència permetrà endinsar al públic en un viatge d’immersió sobre la vida del vaixell més conegut internacionalment, a través de recreacions perfectes de les parts internes del vaixell i amb més de 200 objectes originals. Entre aquests es troba l’objecte original que va inspirar a James Cameron per a crear el penjoll ‘El Cor de la Mar’; les cartes escrites pel primer oficial William Murdoch; i objectes personals dels passatgers del Titanic, com a rellotges parats en l’hora exacta de l’enfonsament.

Quasi 3 milions de persones a tot el món han pogut visitar l’exposició i conéixer una mica més sobre aquesta commovedora història. De fet, en 2015 va estar present a Madrid i va aconseguir els 200.000 visitants.

A més, testimonis originals de passatgers del nàufrag, a través de les audioguies, guiaran als visitants per més dels 1.500 metres d’exposició. Si et vas perdre l’exposició del Titanic a Alacant, “Titanic. The Reconstruction”, que va estar oberta al públic des del 22 de maig fins al passat 10 de novembre, ara és una bona oportunitat per a conéixer la vertadera història del vaixell i emocionar-te amb ella.

Les entrades per a l’exposició del Titanic a València ja es troben disponibles en la taquilla física, o bé, en la pàgina web de Kinépolis a Paterna. Fins al 20 de novembre, compten amb un preu reduït de 7 € amb audioguia. Després del dia 20, els preus variaran entre els 7 € i els 12,5 €.

CONTEXT

www.facebook.com

El RMS Titanic va partir el 10 d’abril de 1912 des de Southampton en direcció a Nova York en el que seria el seu viatge inaugural. No obstant això, va naufragar en la nit del 14 a la matinada del 15 d’abril de 1912 en xocar amb un iceberg.

En l’enfonsament del Titanic van morir més de 1.500 persones, d’un total de 2223 que hi havia a bord, la qual cosa va convertir a aquesta tragèdia en un dels majors naufragis de la història ocorreguts en temps de pau.

Entre els seus passatgers es trobaven algunes de les persones més riques del món, a més de centenars d’immigrants irlandesos, britànics i escandinaus que anaven a la recerca d’una millor vida a Amèrica del Nord. En el moment del naufragi, només comptava amb salvavides per a un total de 1178 passatgers, poc més de la meitat dels quals anaven a bord, per la qual cosa no tota la gent es va poder salvar.

El naufragi del Titanic va commocionar al món sencer per l’elevat nombre de morts i per les fallades comeses en l’accident, la qual cosa l’ha portat a ser un dels naufragis més coneguts i populars internacionalment, fins i tot hui dia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 + quinze =

CCCC
activem alfafar