Exposició de Marta Contel i Gilberto Gallardo al Museu de la Rajoleria de Paiporta

Exposició de Marta Contel i Gilberto Gallardo al Museu de la Rajoleria de Paiporta
18/09/2018 -

El Museu de la Rajoleria de Paiporta acull fins al pròxim 28 de setembre dues exposicions de creadors paiportins. Es tracta de la il·lustradora Marta Contel, i del pintor Gilberto Gallardo, que ofereixen fins al pròxim 28 de setembre les seues visions sobre el món, diferents i alhora complementàries.

Amb el seu recull ‘El món al revés’, Marta Contel capgira la realitat en una reflexió sobre l’ordre preestablert de les coses. A través de les seues il·lustracions, l’artista natural de Paiporta convida a posar en dubte les coordenades que ens permeten entendre el món que ens rodeja. El seu estil inconfusible, colorista i alegre es desprén de cada obra de l’exposició.

El pintor establit a Paiporta Gilberto Gil fa també un recull en aquesta mostra conjunta de la seua obra, més intimista i sentimental, on també posa en qüestió l’ordre de les coses, i convida a parar-se a pensar sobre el rumb que estem donant a la natura i a la humanitat.

Ambdós creadors varen assistir a la inauguració, celebrada aquest dijous, acte en què els varen acompanyar l’alcaldessa de Paiporta, Isabel Martín, el regidor de Cultura, Alberto Torralba, a més d’altres membres de l’equip de govern.

Aquesta exposició de dos joves creadors tanca la programació de primavera-estiu del Museu de la Rajoleria, i obri les portes als actes centrals de celebració del 18é aniversari d’aquest museu, que ja va començar amb l’edició de les fotografies de l’exposició de memòria gràfica urbana ‘El Museu ix al carrer’, les passades Festes Populars, i ha continuat aquests dies amb l’inici del taller de grafiti amb l’artista Mario Mankey. D’ací a poc temps s’oferirà més informació dels actes de l’aniversari.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

sis + divuit =

sagunt a escena 2019
turismo salou