25n
25N
25N

L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba al març a 10 municipis

L'exposició #Noemtoqueselwhatsapp de l'IVAJ arriba al març a 10 municipis
03/03/2020 -

L’exposició itinerant #Noemtoqueselwhatsapp de l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) recorre al llarg del mes de març centres juvenils, espais culturals i instituts de secundària d’Altea, Benejúzar, Callosa d’en Sarrià, Daya Vieja, Enguera, la Nucia, Ròtova, San Antonio de Benagéber, San Fulgencio i Utiel.

L’exposició del programa ‘M’importa d’Educació en Valors’ de l’IVAJ consta d’una sèrie de panells on s’estructuren les fotografies realitzades per joves i grups de joves de 14 a 30 anys que denuncien la violència contra les dones.

El director general de l’IVAJ, Jesús Martí, ha destacat que “l’exposició és especialment sol·licitada durant el mes de març, coincidint amb el 8 de març, Dia Internacional de la Dona, i per descomptat durant el mes de novembre, amb motiu del Dia Internacional de la Lluita contra la Violència contra Dones”.

Martí també ha valorat la col·laboració de les mancomunitats en les exposicions del mes de març, concretament de la Mancomunitat Marina Baixa, Mancomunitat d’Interior Terra del Vi i Mancomunitat Baix Segura

Aquest mes de març s’ha iniciat amb l’exposició en l’alberg Argentina de Benicàssim coincidint amb la Trobada #Noemtoqueselwhatsapp 20, la cita de persones joves premiades en l’última edició dels Premis IVAJ.

Calendari expositiu

El calendari expositiu comença del 3 al 10 de març en el Punt Jove de Callosa d’en Sarrià i del 3 al 12 de març en el centre juvenil de la Nucia.

L’Espai cultural Antiga Sindical de Ròtova l’acull del 7 al 15 de març i l’IES Alameda d’Utiel, del 10 al 13 de març.

Del 12 al 22 de març romandrà en el Centre Cultural Juvenil d’Altea i, del 16 al 23 de març, en el Museu Arqueològic Municipal d’Enguera.

L’Espai Jove de l’Ajuntament de San Antonio de Benagéber l’exposa del 23 al 30 de març; l’Ajuntament de San Fulgencio la mostra del 24 al 29 de març i l’aula de Joventut de Benejúzar, també, del 24 al 29 de març. Finalment del 24 al 31 de març serà a l’Ajuntament de Daya Vieja.

En la web de l’IVAJ s’actualitza el calendari expositiu amb les localitzacions previstes per als pròxims mesos. Les persones i entitats interessades poden sol·licitar l’exposició al correu cultura_ivaj@gva.es.

Des de la seua posada en marxa, les exposicions itinerants han recorregut unes 200 poblacions de la Comunitat Valenciana.

A més, l’IVAJ posa a la disposició d’ajuntaments, instituts de secundària, centres socials i juvenils, la guia didàctica #Noemtoqueselwhatsapp, un recurs de la sèrie ‘M’importa’ que promou un desenvolupament pedagògic per a avançar en la prevenció, detecció i denúncia de la violència contra dones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 5 =

ccccinema
activem alfafar