caixa popular

L'exposició de Marina Blanco obre la setmana de les dones i la igualtat

L'exposició de Marina Blanco obre la setmana de les dones i la igualtat
02/03/2018 -

Aquesta vesprada s’inaugura l’exposició “Trencant el Cercle” de Marina Blanco. Una mostra pictòrica en la que les obres són el resultat d’una experiència de maltractament psicològic que va patir la pròpia artista. Està comissariada per Lorena Silva Fernández qui oferirà una xarrada a l’acte d’inauguració.

L’exposició sorgeix en 2016 després de la recopilació d’una sèrie d’obres autobiogràfiques realitzades entre 2011 i 2015, en les quals a través del llenguatge artístic, Marina Blanco aconsegueix plasmar sentiments i vivències, sent a més una eixida terapèutica de la difícil situació personal que l’artista estava travessant, tancada i atrapada dins d’una relació sentimental turmentosa marcada pel maltractament psicològic, de la qual aconsegueix alliberar-se en part gràcies a la teràpia que exerceix sobre ella la seua passió, l’art.

La mostra està integrada per 17 obres distribuïdes en un itinerari lineal subdividit en 6 etapes que marquen la progressió emocional: obscuritat, evasió, punt d’inflexió, regeneració, apoderament i felicitat.

Durant el període expositiu se realitzaran visites guiades a l’alumnat del Centre d’ensenyament d’adults i de l’IES Rafelbunyol, per traslladar l’experiència d’alliberament que va suposar per a l’artista la creació artística.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + dinou =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris