25n
Orgull
Orgull

Bioparc mostra "el que no es veu" amb una exposició fotogràfica

Bioparc mostra "el que no es veu" amb una exposició fotogràfica
15/08/2018 -

Bioparc València ha inaugurat una exposició amb 63 fotografies per a mostrar al visitant “el que no es veu” del parc i acostar-ho a moments del treball diari en els llocs que no es visiten habitualment, com a instantànies de l’equip humà o la cura especialitzada de cadascun dels animals que habiten el parc.

L’exposició ‘Descobreix una nova perspectiva’, que ha sigut realitzada amb motiu del desé aniversari del parc pel fotògraf valencià Pablo Chacón amb el patrocini de Reciclamás, veu la llum després que “moltes persones” hagen mostrat la seua curiositat per conéixer què hi ha darrere de la “bellesa i el benestar animal” del parc valencià, segons ha informat Bioparc en un comunicat.

La mostra, que compta amb 63 imatges, se situa en tres punts de cita obligada: en el Restaurant Samburu i les zones de goril·les i cocodrils. L’objectiu d’aquesta és acostar al públic la “dedicació i passió” per la naturalesa salvatge per a promoure la “conservació de la rica biodiversitat” del medi ambient i la “necessitat de viure en harmonia” amb el planeta del parc, a través de fotografies que ensenyen “el que no es veu”.

D’aquesta forma, els visitants podran conéixer la cuina dels animals amb “variadíssimes dietes” per a les diferents espècies i animals, des de begudes calentes que s’ofereixen als primats a l’hivern, biberons que a vegades cal subministrar a les cries, controls de pes dels animals o intervencions veterinàries.

Així mateix, han indicat que “aprecien” la dificultat que suposa mantenir els hàbitats dels animals en “condicions òptimes, exhaustives neteges dels recintes” i han apuntat que l’aigua, com un dels elements “fonamentals” en tot el parc, requereix “complicats sistemes” tècnics de filtratge i la intervenció manual d’especialistes; mentre que les zones de terraries inclouen el “màxim control” del seu estat.

“Bioparc és molt més que un parc d’animals, és un espai de reunió perquè les famílies i persones en general troben un lloc on gaudir del seu temps lliure. En aquest sentit, cada departament és una baula necessària per a garantir que l’experiència siga òptima”, han ressaltat.

En la mateixa línia, han destacat l’atenció al visitant, el manteniment i neteja de totes les zones, la cuidada jardineria, la restauració i tendes, els serveis centrals “indispensables” per a la gestió o els educadors que “motiven la curiositat” i traslladen la vocació informativa i educativa del parc, com a “exemples del treball i compromís amb la qualitat” que realitzen prop de 150 persones.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =