25n
25N
25N

'Il·lustració, còmic i compromís social' a la Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta

'Il·lustració, còmic i compromís social' a la Biblioteca Pública Maria Moliner de Paiporta
17/01/2018 -

L’exposició ‘Il·lustració, còmic i compromís social’ de la Fundació pel Llibre i la Lectura (FULL) es pot visitar a la Biblioteca Pública Maria Moliner en les pròximes setmanes a iniciativa de la regidoria de Benestar Social. Aquesta mostra valora la il·lustració gràfica i el còmic creats pels i les professionals més importants dels últims 20 anys amb el fil conductor de les diferents causes i lluites socials que han reflectit.

La mostra està a disposició del públic en general en l’horari d’obertura de la Biblioteca, i arribarà a l’alumnat dels instituts en els pròxims dies, bé siga a través de visites concertades o traslladant la mateixa exposició als centres.

En paraules de l’entitat organitzadora, aquesta exposició “es presenta com una bona manera de posar-li un segon altaveu a aquestes reivindicacions, crítiques i exigències que han fet servir la il·lustració gràfica i el còmic com a important ferramenta d’expressió, divulgació i conscienciació”. Entre els grans eixos temàtics que aborda estan el respecte als Drets Humans, laborals i de la infantesa, la sàtira social i política, la solidaritat humana internacional, l’activisme mediambiental, la defensa de la llengua, els problemes d’inclusió social, o la desigualtat de gènere, entre d’altres.

L’exposició conté treballs de més d’un centenar d’artistes en un vast recull de publicacions, projectes personals i encàrrecs de tota classe, amb diferents estils i tècniques poètiques que tracten colpeixen i remouen les consciències del públic, en el qual volen fer créixer l’empatia i l’esperit crític respecte al món que els envolta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + vint =

bombers
Valencia activa