25n
25N
25N

Expojove aposta per l'activitat esportiva

Expojove aposta per l'activitat esportiva
29/12/2017 -

Entre les múltiples activitats que cada dia tenen lloc a Expojove, des del 26 de desembre al 4 de gener, algunes de les que més públic congreguen són les esportives, situades a la zona esportiva del pavelló 4.

De la mà de la Federació Esportiva Municipal s’ofereix la possibilitat a milers de xiquets d’acostar-se a tot tipus d’esports, generant l’afició per la pràctica esportiva i transmetent valors com el joc en equip. Més de 6.000 quadrats metres amb prop de quinze esports diferents és l’oferta que aquest any presenta Expojove.

Cada federació, amb esportistes i monitors guiant les activitats, ofereix als més menuts una aproximació a les seues tècniques, a més de coincidir amb professionals reputats. Esports com el karate, la pilota valenciana, el rugbi, el patinatge, els esports subaquàtics, el tenis de taula, el triatló, el colpbol, els escacs, el ciclisme, l’hoquei, el waterpolo o els tallers d’estil de vida saludables es converteixen en centre d’atenció.

Expojove busca així apropar els xiquets i xiquets a esports amb menor atenció mediàtica, amb la intenció de fomentar la diversitat esportiva.

PASSAPORT ESPORTIU

Igualment, cada visitant pots aconseguir el seu passaport esportiu i obtenir múltiples regals després d’efectuar el recorregut per tots els esports, després d’una jornada sencera d’activitat física.

Expojove en l’edició actual gira al voltant de l’alimentació saludable i sostenible, amb l’eslògan ‘Nyam!’, amb motiu de la Capitalitat Mundial de l’Alimentació de la FAO. Dedicada a la infància i la joventut, la fira nadalenca es celebra del 26 de desembre al 4 de gener a Fira València.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + catorze =