25n
25N
25N

Un grup d’experts fa una auditoria integral per la plena accessibilitat de les Corts

Un grup d’experts fa una auditoria integral per la plena accessibilitat de les Corts
28/06/2019 -

Les Corts Valencianes participen en una iniciativa pionera. Este matí, un grup de 25 persones, expertes en diferents capacitats físiques i sensorials, ha recorregut les instal·lacions del parlament valencià per a fer una auditoria integral per assolir la plena accessibilitat de la cambra autonòmica.

La plataforma CERMI-CV, s’oferí al parlament per assessorar en la reforma de l’hemicicle i, de fet, algunes de les observacions fetes per una entitat integrant de CERMI-CV i d’un arquitecte expert en accessibilitat, s’han incorporat al projecte d’adequació, el qual s’espera que després dels tràmits administratius que resten es puga executar durant l’estiu.

Arran de la revisió de les obres de l’hemicicle, fou CERMI-CV qui també oferí la possibilitat de fer una auditoria integral de totes les instal·lacions del parlament amb persones que tenen diferents capacitats físiques i sensorials, per assolir la plena accessibilitat de la cambra, una iniciativa que fou molt ben rebuda per la Presidència de les Corts i els serveis del legislatiu valencià, que estan col·laborant des del primer moment amb este projecte.

El President de les Corts, Enric Morera, ha estat este matí amb els participants en l’auditoria integral d’accessibilitat i ha agraït la col·laboració amb el parlament per a fer possible que la cambra autonòmica no tinga barreres “de cap tipus i siga un lloc de treball o de visita totalment accessible per a totes les persones. Entre totes i tots hem de fer que esta siga la legislatura de la diversitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 1 =