25n
25N
25N

Proven amb èxit una peça que permet duplicar la capacitat dels respiradors d'UCI

Proven amb èxit una peça que permet duplicar la capacitat dels respiradors d'UCI
30/03/2020 -

L’Hospital IMED Llevant de Benidorm (Alacant) ha provat amb èxit una peça produïda amb impressores 3D que permet duplicar la capacitat assistencial dels respiradors en bifurcar els tubs d’exhalació i inhalació mitjançant els quals funcionen aquest tipus d’aparells.

L’objectiu és ampliar els recursos disponibles per a l’atenció de pacients afectats per coronavirus. Després d’aquesta iniciativa està un col·lectiu de xicotets empresaris de la Marina Baixa (Alacant), informa el centre hospitalari en un comunicat.

En aplicar aquesta peça bifurcadora en forma de ve, cada respirador podria atendre dos pacients de manera simultània. Els dos pacients intubats hauran de presentar el mateix estadi de ventilació, ja que rebran la mateixa pressió i concentració d’oxigen.

Davant la crisi sanitària, xicotets empresaris alacantins van decidir mobilitzar recursos per a ajudar als centres. Després de realitzar protectors facials amb el mateix sistema d’impressió 3D, van iniciar el projecte en col·laboració amb l’IMED Llevant.

En tot just pocs dies s’ha desenvolupat i imprés amb èxit aquesta peça que permet duplicar la capacitat d’atenció en les UCI (unitats de vigilància intensiva).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 3 =