25n
25N
25N

Èxit de participació en el Fòrum d'Ocupació de Catarroja 2019

Èxit de participació en el Fòrum d'Ocupació de Catarroja 2019
14/11/2019 -

La segona jornada de la Setmana de l’Economia de Catarroja ha tingut lloc hui centrant-se en la formació i l’ocupació. D’aquesta manera el Teatre Auditori de Catarroja ha reunit en les seues instal·lacions més de 100 ofertes d’ocupació amb centenars de treballadors que en unes setmanes estan estrenant ocupació gràcies a aquesta iniciativa concentrada en una jornada de la regidoria d’Impuls Econòmic de l’Ajuntament de Catarroja.

El TAC ha sigut un formiguer de públic des de primera hora del matí. En primer lloc, la planta baixa del recinte comptava amb diferents expositors que han volgut mostrar la seua oferta formativa i de treball al públic que s’ha acostat al recinte. Moltes preguntes i centenars de currículums que, ben segur, ampliaran la cartera de les empreses expositores.

A més, aquesta exposició ha servit per a donar a conéixer la potent oferta formativa de les diferents associacions i organismes oficials que tenen al seu abast les persones treballadores de la comarca. Des de la possibilitat d’emprendre un negoci, continuar adquirint coneixements per a reforçar el currículum o buscar nous camins dins de l’àmbit laboral. Multitud d’opcions que des de l’Ajuntament de Catarroja han volgut acostar a la ciutadania en aquest Fòrum de l’Ocupació.

D’altra banda, mentre es desenvolupaven les més de 500 entrevistes de treball, en l’escenari del teatre tenien lloc diferents tallers destinats al públic emprenedor o interessat a posar en marxa un negoci. En aquesta línia, Pepe Romera, expert en videomarketing ha oferit el taller, Emprén sense morir en l’intent i Lola Pérez, responsable de Natura i Cultura, ha realitzat un taller d’emprenedoria sostenible.

També per a les persones que estan en recerca activa d’ocupació, des del LABORA, Rafael Alonso i Natalia Climent, han oferit un taller amb el títol: el procés de recerca d’ocupació. Una guia interessant per a poder fer-se un nou camí i completar el currículum per a ser més visibles per a les empreses.

Reptes sostenibles

En paral·lel a aquestes accions formatives, els equips d’estudiants de La Florida Universitària han rebut una formació per a poder resoldre els reptes que el sector empresarial, comercial i el mateix Ajuntament, els han proposat en matèria de sostenibilitat.

Una vegada finalitzada la formació, s’han unit per equips preparant les respostes i solucions als reptes que exposaran durant la tercera jornada de la Setmana de l’Economia Local de Catarroja. Grans idees d’uns equips formats per a poder realitzar un canvi fins a una economia més sostenible.

Premis Catarroja Empren i reconeixements

Finalment, la Setmana de l’Economia Local de Catarroja finalitzarà demà amb el lliurament dels Premis Catarroja Empren i els reconeixements a les empreses de les associacions locals, ACYPE, AECA i ASMERCAT. Aquesta gala tindrà lloc en el Teatre Auditori de Catarroja a les 20 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × 5 =

ccccinema
lleida 2020
activem alfafar