25n
25N
25N

Èxit en la Trobada Femenina de Galotxa celebrada en Borbotó

Èxit en la Trobada Femenina de Galotxa celebrada en Borbotó
18/07/2016 -

Totes les jugadores que es reuniren este dissabte en el carrer de pilota de Borbotó quedaren molt satisfetes amb l’experiència, després d’estar jugant a galotxa al llarg de tot el matí.

La segona de les trobades femenines que està organitzant la FPV, amb el recolzament de la Diputació de València, va convocar a sis equips de galotxa, procedents dels clubs de la Pobla de Vallbona, Borbotó i Tavernes Blanques.

La matinal ha estat una prova molt satisfactòria per a la organització de la categoria femenina del Campionat Interpobles Edicom de Galotxa. S’han determinat punts importants per a qualsevol torneig com dimensions del terreny de joc, la pilota que s’utilitzarà o part de la reglamentació a aplicar. En la pròxima edició del torneig Edicom participaran noves jugadores en la modalitat com Andrea, Anna i Bea de la Pobla de Vallbona, o Paula i Elvira de Tavernes Blanques, junt a jugadores ja habituals de la galotxa com Andrea de Montserrat, Sara de Godelleta, Luisa de Moncada o Amparo de Borbotó.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =