25n
25N
25N

Èxit d'assistència al Palaudiovisual Gandia

Èxit d'assistència al Palaudiovisual Gandia
18/09/2020 -

Palaudiovisual, el Cine Pot d’estiu organitzat pel de departament de Cultura, amb la col·laboració del Palau Ducal dels Borja, ha projectat 12 pel·lícules i ha comptat amb més de 1.000 assistents.

La iniciativa, que se celebra durant els mesos d’estiu al Pati d’Armes del Palau, ha mantingut les mateixes línies bàsiques d’altres anys: cinema internacional de qualitat, en versió original subtitulada, però a més a més, amb mesures de seguretat enfront de la Covid-19, com ara l’aforament limitat a aproximadament 100 persones per sessió.

Nahuel González, regidor delegat de Cultura, ha valorat molt positivament l’assistència al Palaudiovisual, “perquè pensem que programar activitats culturals en aquests temps és molt difícil i, en aquest cas, el fet que més de 1.000 persones hagen assistit a les pel·lícules en versió original demostra l’aposta per la cultura d’aquesta ciutat. Seguirem programant durant tot l’hivern pel·lícules de molta qualitat i agraïm a la ciutadania l’esforç i el seu suport a la cultura”.

Per la seua banda, Balbina Sendra, directora del Palau Ducal, també ha mostrat la seua satisfacció pel resultat, que “és equiparable a altres estius i donat les restriccions d’enguany és més que positiu. Gràcies a totes i a tots els qui han vingut i esperem estar molts més anys al canyó per fer activitats com aquesta”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × cinc =