caixa popular

Èxit de participació en el Focus PIME Emprendimiento Horta Sud 2017

L’Antic Mercat va acollir la trobada empresarial on es van compartir experiències d’èxit i es van crear sinergies

Èxit de participació en el Focus PIME Emprendimiento Horta Sud 2017
07/07/2017 -

L’Antic Mercat ha acollit el Focus PIME Emprendimiento Horta Sud una trobada empresarial dirigida a PIMES i emprenedors de la comarca, l’estratègia competitiva de la qual és la innovació. Este esdeveniment ha reunit a ponents amb experiència en diferents sectors, i a emprenedors que cerquen innovar i trobar oportunitats de negoci. No ha volgut faltar a esta trobada empresarial l’alcalde Jesús Ros i Andrés Campos, regidor de l’àrea de Modernització i Gestió de Recursos, una jornada que potencia la dinamització de l’emprenedoria a l’Horta Sud.

 

Durant la jornada van tenir lloc dos tallers:

-“Converteix les teues habilitats en un negoci d’èxit”, a càrrec d’Ana Company, Directora de Fundació Florida Universitària; Gonzalo García, CEO de Carcrash; Diego Moya, CEO d’Entrenar-me i Daniel Eivissa, CEO d’Aiudo, els qui han explicat als presents les claus que els van portar a l’èxit i els errors que han detectat en este dur camí de l’emprenedoria.

-“Competències clau per a ser un líder d’èxit”, a càrrec de Ricardo Almenar, Director, coach i consultor de lideratge i gestió del talent, qui ha realitzat un taller dinàmic i participatiu per a tots els presents.

A estos dos tallers els va seguir les ponències “Noves oportunitats empresarials: economia circular” i “Posiciona a la teua empresa usant el vídeo màrqueting”. Els ponents de la primera ponència han sigut Francisco Ferrando, Cap de la Unitat Programes Europeus IVACE; Enrique García, Cap Unitat Comercial AINIA i Salvador Gil, Soci-fundador de Nightway.

El conferenciant Pepe Romera, va anar l’encarregat d’explicar als presents els beneficis i estratègies per a posicionar a les empreses utilitzant el vídeo màrqueting.

Finalment, Adriana Rubio, Directora Comercial de Dormitienda ha realitzat un speednetworking i Sergio Ayala, conferenciant, formador i motivador d’equips comercials ha dut a terme el plenari “Sense vergonya”, sobre com augmentar la cartera de clients millorant el mètode de treball.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − tretze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats