caixa popular

La Plaça de Bous de València, un espai de referència per a l'oferta d'oci de la ciutat

Música, gastronomia o esport són alguns dels esdeveniments que alberga aquest espai emblemàtic de la ciutat

La Plaça de Bous de València, un espai de referència per a l'oferta d'oci de la ciutat
11/04/2018 -

La Plaça de Bous de València ja és molt més que l’espai on es realitzen les corregudes de bous. I és que, en els últims anys, aquest lloc emblemàtic de la ciutat s’ha anat consolidant com un dels espais preferits per albergar diferents esdeveniments reconeguts en el panorama nacional, però també internacional. El cap de setmana passat, el cós de la plaça es convertia en l’escenari on es diputava el passe a les semifinals de la Copa Davis, un esdeveniment esportiu d’alt nivell pel qual van passar les grans estrelles del món del tenis. No obstant això, i al llarg de l’any, la Plaça de Bous de València acull una infinitat de propostes d’oci de la nostra ciutat.

Va ser la Diputació de València qui va començar a interessar-se per aquest espai per a alguna cosa més que els espectacles taurins. Així, i amb l’ànim de recuperar el concepte de plaça com a lloc de trobada i reunió, però també com una de les parades turístiques imprescindibles per a conéixer València, es van començar a celebrar, tímidament, diferents activitats culturals. D’aquesta manera, en l’actualitat, per la Plaça de Bous de València han passat des de festivals de música, esdeveniments esportius, i grans cantants, com a esdeveniments gastronòmics de referència.

I és que la Plaça de Bous, edifici històric de València i declarat Bé d’Interés Cultural, gaudeix d’una ubicació privilegiada per a l’organització de tot tipus d’activitats. Les seues bones comunicacions, tant de metro, autobusos, com de tren, i la seua gran capacitat, que permet un aforament de 11.000 persones, aproximadament, ho converteixen en un dels espais preferents per acollir els esdeveniments més multitudinaris.

D’aquesta manera, aquest any, la Plaça de Bous de València serà el marc perfecte on se celebrarà la famosa ‘Fira de les Comarques‘, que començarà el pròxim 16 d’abril; diferents festivals destacats, com el ‘Latin Fest’ o ‘Locos por la música’; competicions esportives amb el Trial World Series; així com un gran nombre de concerts d’artistes reconeguts, com Davis Bisbal, Raphael, Pablo Alborán, Melendi, Maluma o Pablo López, entre altres.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + setze =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris