25n
25N
25N

La Clau vol conéixer el grau de satisfacció dels usuaris

Se trata de valorar del cero al diez cinco sencillas preguntas. Inma Onrubia, regidora de Modernización y Participación Ciudadana, persigue con el cuestionario estar pendiente de las exigencias de los usuarios de la Clau

La Clau vol conéixer el grau de satisfacció dels usuaris
10/03/2017 -

La Clau va obrir les portes el passat 1 de juny del 2016, amb l’objectiu de facilitar la relació de la ciutadania amb l’Ajuntament d’Alzira.

Des de la posada en marxa d’este servici s’ha aconseguit la simplificació de tràmits, eliminant fotocòpies, ja que la documentació es digitalitza en el moment de presentar-se, a més de guanyar temps i desplaçaments innecessaris, ja que en una mateixa taula es poden realitzar tots els tràmits administratius sense haver de dirigir-se als diversos departaments municipals.

Després de nou mesos de funcionament es vol conéixer el grau de satisfacció dels usuaris del servici, per això des de les regidories de Modernització i Participació Ciutadana s’ha posat en marxa una xicoteta enquesta amb cinc preguntes que cal valorar del zero, gens satisfet/a, al deu, molt satisfet/a: El temps d’espera en ser atés; el tracte rebut; el servei oferit; les instal·lacions de la Clau; i per últim es demana una valoració global.

Inma Onrubia, regidora de les àrees, ha manifestat que “el que es perseguix amb este qüestionari és a través de les opinions dels usuaris poder esmentar allò que siga necessari, ja que un servei com este que va dirigit a la ciutadania deu en tot moment estar pendent de les exigències que es plantegen”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 1 =

museo prehistoria