caixa popular

Europa també aposta pels carrils bici de València

La Comissió Europea concedeix 1.443.000 euros a València per a projectes de mobilitat sostenible

Europa també aposta pels carrils bici de València
24/04/2018 -

El programa Fons Europeu de Desenvolupament Regional (Feder) ha seleccionat vuit projectes de València en matèria de mobilitat sostenible, en els quals invertirà un total de 1.443.000 euros, i que recolzaran econòmicament una major part dels projectes impulsats pel Regidor de Mobilitat de l’Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi. Una aposta per canviar la manera de moure’ns per la ciutat, que també rep el suport d’Europa.

Així, els fons Feder seran els encarregats de finançar, en part, sis dels tretze carrils bici que Grezzi va anunciar per a aquest 2018. D’aquesta manera, els carrils bici que es beneficiaran d’aquesta inversió econòmica europea seran el de Manuel Candela-Tomás de Montañana (206.639,85 euros); el de l’avinguda Mestre Rodrigo (143.136,87 euros); el carril bici de l’avinguda Constitució-Ronda Nord amb un pressupost de 80.642,40 euros; el de l’avinguda Regne de València amb 78.758,38 euros; el de l’eix Sancho Tello-Jerónimo Monsoriu (71.621,64 euros); i el carril bici corresponent al marge esquerre del Jardí del Turia, entre el Pont de Les Arts i Pont de Fusta, que rebrà la major inversió amb un total de 221.264,98 euros.

A més d’aquests carrils bici, València comptarà amb altres set vies ciclistes noves, que a més de formar part de les diferents convocatòries dels pressupostos participatius, permetran anar conformant l’anell ciclista, que connecte tots els barris de la ciutat. Una clara aposta per la mobilitat sostenible que, una vegada més, s’ha vist recolzada per Europa, gràcies a les ajudes a projectes locals.

Els fons Feder es fixen en l’EMT

Aquestes ajudes també reservaran una part del seu pressupost per a l’EMT. Així, s’han aprovat l’adquisició de dos autobusos alimentats per energia alternativa amb un cost de 388.264,46 euros, a més d’una partida de 252.479,34 euros, que es destinarà a pagar la meitat de l’adquisició d’un autobús elèctric, que ja està en funcionament.

Etiquetes

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − cinc =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC