25n
25N
25N

L'estratègia en transparència de Rafelbunyol entre les tres millor valorades per la Generalitat Valenciana

L'estratègia en transparència de Rafelbunyol entre les tres millor valorades per la Generalitat Valenciana
01/10/2020 -

Per tercer any consecutiu l’Ajuntament de Rafelbunyol veu avalat el seu treball en matèria de transparència en trobar-se entre els tres projectes millor valorats de la convocatòria de subvencions destinades a entitats locals de la Comunitat Valenciana per al foment de la transparència i l’accés a la informació pública, i a la qual enguany s’han presentat més de 100 projectes.

Gràcies a aquesta convocatòria, que anualment promou la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, el consistori rebrà una subvenció de 5.000 € que permetrà continuar millorant la transparència municipal i, sobretot, l’accés a la informació pública.

I és que l’aspecte més destacat de l’Estratègia de Transparència de Rafelbunyol per a enguany és la incorporació d’una sèrie de mesures en el Portal de Transparència municipal que garantiran la seua adaptació a persones amb diversitat funcional, proporcionant d’aquesta manera un accés equitatiu i en igualtat d’oportunitats per a totes les persones.

Com destaca Fran López, Alcalde de la localitat, “la transparència no sols consisteix a publicar continguts en un portal web, sinó que és fonamental que la informació pública arribe als veïns i veïnes i, també, que siga accessible. En aquest sentit, hem estat duent a terme actuacions per a aconseguir aquests objectius, com són la millora del disseny i visualització de la informació o la comunicació en publicitat activa. Ara, a més, gràcies a la subvenció concedida per la Conselleria de Transparència, podrem millorar el lliure accés de la ciutadania a la informació pública, especialment pel que respecta a les persones amb diversitat funcional”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 12 =