25n
25N
25N

Estadística publica noves dades en la web sobre la Covid-19 a la ciutat de València

El servici municipal inclou també informació sobre ocupació, consum, matriculacions de turismes, trànsit aeri i viatges a l’EMT

Estadística publica noves dades en la web sobre la Covid-19 a la ciutat de València
20/07/2020 -

L’Oficina Municipal d’Estadística ha publicat nous documents en el seu portal web sobre la incidència de la COVID-19 a la ciutat; així com dades referides a l’ocupació, al consum, a les matriculacions de turismes, a l’aeroport de València i a l’EMT. Les persones que estiguen interessades a conèixer amb detall les noves dades podran accedir a ells en el portal web de l’Ajuntament.

Al llarg d’estos dies, l’Oficina Municipal ha incorporat nova informació, que ha distribuït en dos apartats: Últimes Dades (consum, ocupació, matriculacions de turismes, aeroport i EMT) i COVID-19.

En el primer d’ells, els documents incorporats porten per títol: “Índex de Preus de Consum (IPC). Juny 2020”; “Afiliacions a la seguretat social. Juny 2020”; “Matriculacions de Turismes. Juny 2020”; “Trànsit aeri – Aeroport de València. Juny 2020”; i “Viatges a l’EMT de València. Juny 2020”.

Per la seua part, en l’apartat que fa referència a la COVID-19, s’han afegit sis nous títols: “Incidències”; “Panell d’Indicadors”; “Informació sociodemogràfica”; “Anàlisi per Àrees de Residència de l’Institut Nacional d’Estadística”; “Anàlisi Municipal del Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana”; i “Estudis d’opinió sobre la situació sanitària i social”, un baròmetre tant de maig de 2020 com de juny de 2020.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 3 =

bombers
Valencia activa