caixa popular

Esta setmana moure's per Puçol serà gratuït

La població celebra així la setmana de la mobilitat sostenible per segon any consecutiu

Esta setmana moure's per Puçol serà gratuït

Puçol celebra durant esta setmana el dia del Transport Sostenible, el qual es commemora divendres que ve 22 de setembre. Esta localitat de l’Horta Nord oferirà els serveis d’autobús municipal de forma gratuïta per segon any consecutiu. Esta iniciativa s’aplicarà durant esta setmana a tots els trajectes i franges horàries del transport municipal, és a dir, els trajectes entre la platja, el nucli urbà i les urbanitzacions.

L’any passat, esta iniciativa va ser molt bé acollida pels veïns qui molts d’ells s’han habituat a utilitzar el transport públic en els seus desplaçaments. A més, la Setmana Sense Cotxes el que pretén és conscienciar a la ciutadania de la importància que té reduir l’ús dels vehicles particulars per a afavorir la reducció de la contaminació. “Cal no oblidar que la mobilitat sostenible no solament produeix beneficis econòmics, també en el medi ambient i en la salut dels veïns. Per tot açò pensem que ha arribat l’hora de democratitzar el carrer, donant-li prioritat als seus principals usuaris, els vianants, i reduint al mateix temps l’espai abusiu que ocupen els vehicles”, assenyalava Juanjo Manzaneque.

675-bus-municipal-gratis-1Cal assenyalar que durant estos mesos en els quals la rutina ha tornat a la vida quotidiana després del període estival, l’autobús compta amb usuaris habituals. Per exemple, a primera hora amb les treballadores domèstiques en les urbanitzacions les que principalment usen el servei, mentre que al matí i al migdia amb els estudiants de l’institut els que acudeixen a la Renfe. Ja a la vesprada són les persones majors que s’acosten a gaudir de la platja.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats