25n
25N
25N

Els cent millors especialistes en canvi climàtic d'Europa es reuneixen en Las Naves

Els cent millors especialistes en canvi climàtic d'Europa es reuneixen en Las Naves
03/04/2017 -

El primer festival europeu sobre estudi del clima se celebrarà aquesta setmana a la nostra ciutat sota el lema «Generant vincles entre la ciència i la ciutadania» i està prevista la participació de més d’un centenar de persones expertes en la matèria. Un total de 22 institucions europees d’investigació mostraran els seus projectes, s’obrirà un espai per a la reflexió i la detecció de necessitats i serveis, entorn del canvi climàtic.

València acollirà del 5 al 7 d’abril la primera edició del Climateurope Festival, un esdeveniment d’àmbit europeu que reunirà per primera vegada a la nostra ciutat als cent millors especialistes en canvi climàtic d’Europa, sota lema “Generant vincles entre la ciència i la ciutadania”.

L’acte inaugural estarà presidit pel regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic, Jordi Peris; el regidor de Conservació d’Àrees Naturals i Devesa-Albufera, Sergi Campillo; i el Secretari Autonòmic de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Julià Àlvaro; juntament amb el director general d’Investigació i Innovació de la Comissió Europea Diago de Gusmao-Soerensen; i el coordinador del programa Climateurope, Chris Hewitt. El primer dia de la Jornada se celebrarà a la Fundació ADEIT, i el segon i tercer dia a Las Naves Centre d’Innovació.

La jornada comptarà amb un total de 100 assistents, experts en canvi climàtic i de 22 institucions europees d’investigació, les quals mostraran els seus projectes en un espai de networking, detectaran necessitats i els serveis que poden ser prestats entorn el canvi climàtic. A més s’han dissenyat trobades denominades climatesnacks, on diferents plats amb productes locals seran el punt de partida per a debatre sobre l’adaptació al clima en el sector agroalimentari.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 6 =

museo prehistoria