25n
25N
25N

Arcadi España fa un balanç "positiu" dels primers mesos de gratuïtat de l'AP-7

Arcadi España fa un balanç "positiu" dels primers mesos de gratuïtat de l'AP-7
02/03/2020 -

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha realitzat aquest dilluns un balanç “positiu” dels primers mesos de gratuïtat de l’AP-7 i ha assenyalat que continua el desmantellament de les platges dels peatges de cara a la temporada turística “perquè no es produïsca cap embós”.

Espanya ha realitzat aquestes declaracions davant els mitjans després de mantindre una reunió amb el president de la Diputació, José Martí, per a estudiar actuacions conjuntes en matèria d’infraestructures viàries i mobilitat sostenible en ser preguntat per com està l’estudi per a obrir noves vies en l’AP-7.

En aquesta línia, el conseller ha explicat que el seu departament està en converses amb el Ministeri, “que està fent el replantejament dels fluxos de mobilitat després de la liberalització de l’AP-7 i, a partir d’això, s’establiran les alternatives amb diàleg amb la Generalitat i amb els municipis, i això tindrà un trasllat als PGE”.

El conseller ha realitzat un balanç “positiu” dels primers mesos de gratuïtat de l’AP-7, i ha destacat que “després de molts anys en què els valencians havien de pagar per infraestructures que en altres llocs d’Espanya no es pagaven, és una fita fonamental en el transport i la mobilitat en tot el Corredor Mediterrani”.

Respecte a si hi ha previstes mesures davant un possible augment del trànsit en l’AP-7, Espanya ha indicat que el contracte de manteniment que va licitar el Ministeri de Transports preveu el reforç del ferm que es puga produir per un increment de l’ús, sobretot del trànsit pesat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =

bombers
bombers