caixa popular

Sis anys de cultura de la mà d'Espai Rambleta

La Rambleta celebra el seu sisé aniversari amb una programació que no et deixarà indiferent

Sis anys de cultura de la mà d'Espai Rambleta
02/03/2018 -

Des de la seua inauguració en 2012, Espai Rambleta s’ha anat convertint en un dels espais culturals de referència tant nacional, com internacionalment. Obert a totes les manifestacions artístiques, i recolzant fermament al talent emergent de la nostra ciutat, aquest espai s’ha guanyat un buit a València, aconseguint, cada any, augmentar el nombre de visitants, que no volen deixar passar l’oportunitat de gaudir d’una cultura alternativa, però també d’artistes prestigiosos que passen per l’escenari de la Rambleta.

Espai Rambleta es va situar en el barri de Sant Marcel·lí per a acostar la cultura a un barri que, aleshores, no disposava de centres culturals, però també per a convertir-se en un agitador de pensament en la ciutat, així com un impulsor de tendències. I sis anys després, podem dir que ha complit amb els seus objectius. Gràcies al treball i a la dedicació, han creat programacions culturals innovadores i de qualitat, que han consolidat Espai Rambleta com un espai imprescindible per a qualsevol músic, cineasta, monologuista, companyia teatral, etc.

Espai Rambleta porta sis anys oferint cultura als valencians, però és molt més. I és que aquest centre cultural aglutina diversos espais, com una sala d’exposicions, una biblioteca, un auditori o una terrassa a l’aire lliure, en els que poder gaudir tant de conferències, debats o assajos, fins a festivals, masterclasses, tallers o cafés-teatre. Un aglutinador de talent, que sempre obri les portes a iniciatives d’avantguarda.

Durant tots aquests anys, el nombre de visitant no ha parat de créixer i, per això, celebraran el seu sisé aniversari amb magnificència. Sota el títol ‘A la vora del Mediterrani’, Espai Rambleta ha organitzat un complet calendari cultural, que començarà, aquesta nit, amb un espectacle de Jam Session, de la mà del grup Krama, i continuarà amb altres grans artistes, com Andrés Herrera, àlies ‘Pájaro’, o el cantant, compositor i activista argentí Rachid Taha. Espai Rambleta va nàixer per a dinamitzar culturalment la ciutat de València i, hui dia, ho segueix fent.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 3 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC
cultura als barris