caixa popular

Espai Dona llança en el mes de febrer un taller gratuït sobre relacions sanes

Espai Dona llança en el mes de febrer un taller gratuït sobre relacions sanes
08/02/2018 -

Destapar la cara fosca del mite de l’amor romàntic incidint en la importància de conrear, en primer lloc, una bona relació de la dona amb si mateixa, per a poder mantenir relacions saludables amb les persones que li envolten. Aquest és l’objectiu de la nova activitat que Espai Dona, el servei integral d’atenció a la dona de l’Ajuntament de Burjassot, dirigit per la regidora Lluna Àrias, desenvoluparà en el mes de febrer. 

Es tracta del taller gratuït “Relacions sanes” que s’impartirà els dies 14 i 15 de febrer en la Casa de Cultura de Burjassot en horari de 19 a 21 hores. Al mateix, poden apuntar-se totes les persones que així ho desitgen ja que no hi ha límit d’edat. Per a açò, poden enviar un correu electrònic a serveidinamitzacio@ayto-burjassot.es o bé telefonar al 96 390 67 18. Així mateix, també poden enviar un missatge al Facebook Isabel Villena (Espai Dona), indicant les dades personals i l’edat. Les persones apuntades podran participar en les dues sessions o només en una, com elles preferisquen. Les inscripcions han de realitzar-se, pels mitjans assenyalats, abans del 13 de febrer. 

En el taller es donaran les claus per a aprendre a escollir a la parella correcta i conrear una relació igualitària i de creixement.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 − tres =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018