caixa popular

Més de 330 participants gaudeixen de les tres escoles d'estiu municipals de Picassent

Més de 330 participants gaudeixen de les tres escoles d'estiu municipals de Picassent
11/07/2018 -

Les escoles d’estiu de Picassent ja estan en marxa i són moltes famílies les que han triat aquesta opció per als seus fills i filles durant el mes de juliol, una vegada acabat el curs escolar. Al voltant de 330 xiquets i xiquetes s’han inscrit en les tres escoles d’estiu municipals.

De nou, en tenim tres escoles complementàries, tres propostes diferents amb els mateixos objectius: oferir maneres enriquidores de passar el mes de juliol. La primera escola, la més antiga, és l’organitzada per la Regidoria de Benestar Social, que té el seu epicentre al CEIP Mare de Déu de Vallivana. Enguany, el nombre d’inscrits i inscrites és de 140, un poc per damunt dels 127 de l’estiu passat, la franja d’edat és de 3 a 12 anys i trobem 15 monitors en un horari de 9 a 14 hores.

La segona escola és ‘El campus d’estiu del poli’, que se celebra cada any a les instal·lacions del Poliesportiu municipal, i que ha concitat enguany l’interés de 150 xiquets i xiquetes, una quinzena més que l’any passat. L’objectiu és passar el mes de juliol amb la pràctica de diverses disciplines esportives, al marge dels cursos de piscina i jocs d’aigua. Una manera de viure un estiu fent equip i gaudint d’uns dies de germanor en una edició que s’ha estructurat al voltant de la temàtica del circ, on els participants es distribueixen en grups prenen el nom d’activitats del món circense. Els inscrits i les inscrites es divideixen en grups de 3 a 5 anys, 6 a 9 anys i 10 a 14 anys.

Per concloure, també està en marxa ‘Jocs de Calor’, l’escola d’estiu organitzada per l’Escola Municipal de Teatre (EMT). Una escola amb una clara vessant alhora cultural i integradora, que com cada any, i ja en són set, té una excel·lent acollida. De fet, les 40 places s’esgoten en qüestió d’hores, una manera de continuar omplint de teatre el temps d’oci dels xiquets, un motor que mai no s’atura.

L’alcaldessa de Picassent, Conxa Garcia, va voler compartir els moments d’oci dels xiquets i xiquetes i va visitar l’escola d’estiu de Benestar Social, on els menuts de 3 a 12 anys participen en jocs i tallers que tenen presents els valors pedagògics, igualitaris, d’entreteniment, culturals i esportius. L’Ajuntament de Picassent manté l’objectiu d’oferir diverses programacions per als més menuts quan s’acaba el curs.


menut palau

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 13 =

sempre teua
exposicion caps tallats
Escalante
exposicion caps tallats
Extra nº 2 - FEBRERO 2019