25n
25N
25N

Les Escoles Infantils Municipals de l’Ajuntament de Burjassot no passaran cap càrrec de menjador ni d’horari especial el mes d’abril

Les Escoles Infantils Municipals de l’Ajuntament de Burjassot no passaran cap càrrec de menjador ni d’horari especial el mes d’abril
01/04/2020 -

A causa de la situació d’alarma sanitària que ha suposat el tancament de tots els centres educatius i de les escoles infantils, des de Llumenetes, les escoles infantils municipals de l’Ajuntament de Burjassot, s’ha comunicat a les famílies dels seus menuts alumnes que el mes d’abril no es passarà cap càrrec de menjador ni d’horari especial.

Tal com han assenyalat des de la direcció del centre, quan es torne a la normalitat i els xiquets estiguen de nou a les aules gaudint de les seues classes, es tornaran a cobrar les citades despeses. A més, també han informat les famílies que ja han abonat el mes de març que, una vegada es torne a les aules, s’ajustarà aquest abonament amb els dies d’abril que queden de classe.

D’igual manera, des de Llumenetes s’està animant a les famílies a enviar al correu escoletamunicipal@yahoo.com fotos dels xiquets i xiquetes de l’escola, ja que les estan remetent a la sèrie de Rtve.es, EduClan, que ja ha mostrat algunes de les instantànies enviades per les famílies. Amb aquesta iniciativa, es vol animar a les famílies i, a més, que els xiquets puguen veure’s en línia i fer-los més suportable el confinament a casa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze + tretze =