25n
25N
25N

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat quatre escoles esportives de Nadal

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat quatre escoles esportives de Nadal
05/12/2018 -

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat quatre escoles esportives de Nadal, dirigides a escolars de 5 a 16 anys. L’objectiu de la iniciativa és doble: d’una banda, desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials dels més xicotets a través de continguts esportius i lúdics i, alhora, ajudar les famílies en la conciliació de la vida personal i laboral.

En coincidència amb el període de vacances escolars durant les festes de Nadal, enguany s’han previst quatre Escoles Esportives: bàsquet, escacs, hoquei i handbol. Les tres primeres ofereixen dos torns per dates i servici opcional de menjador.

L’Escola Esportiva de Bàsquet es desenvoluparà en dos torns al Poliesportiu de Benimaclet els dies 24, 26, 27 i 28 de desembre en el primer torn; i el 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener en el segon, dirigits tots dos a xiquetes i xiquets de 5 a 13 anys. En els dos torns el menjador és opcional. Les inscripcions han de realitzar-se en l’adreça web: http://www.fbcv.es/.

El Club Ciutat Vella d’Escacs organitza la segona escola de Nadal en el Complex Esportiu-Cultural La Petxina i en el Tram III del Jardí del Túria. Els dos torns seran del 26 al 28 de desembre, i del 2 al 4 de gener, en tots dos torns amb menjador opcional. L’activitat es dirigeix a escolars de 6 a 14 anys. Per a les inscripcions cal dirigir-se a la web: https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com/.

En el cas de l’hoquei, també s’han disposat dos torns per a les activitats. El primer també tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de desembre; i el segon, els dies 2, 3 i 4 de gener. Aquesta escola és la qual ofereix un major nombre de places disponibles (un total de 150). Es dirigeix a esportistes de 5 a 15 anys, i es durà a terme en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carmen de Beteró, també amb menjador opcional. Les persones interessades a participar poden inscriure’s en l’adreça: https://www.fhcv.es/betero/eventos-escuela-navidad-2018.php.

Finalment, la Federació d’Handbol organitza en el Pavelló Cabanyal-Canyamelar les activitats dirigides a xiquets entre 8 i 14 anys, que es desenvoluparan en un únic torn els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

CCCC
torrent