caixa popular

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat quatre escoles esportives de Nadal

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat quatre escoles esportives de Nadal
05/12/2018 -

La Fundació Esportiva Municipal ha organitzat quatre escoles esportives de Nadal, dirigides a escolars de 5 a 16 anys. L’objectiu de la iniciativa és doble: d’una banda, desenvolupar l’àmbit afectiu i les relacions socials dels més xicotets a través de continguts esportius i lúdics i, alhora, ajudar les famílies en la conciliació de la vida personal i laboral.

En coincidència amb el període de vacances escolars durant les festes de Nadal, enguany s’han previst quatre Escoles Esportives: bàsquet, escacs, hoquei i handbol. Les tres primeres ofereixen dos torns per dates i servici opcional de menjador.

L’Escola Esportiva de Bàsquet es desenvoluparà en dos torns al Poliesportiu de Benimaclet els dies 24, 26, 27 i 28 de desembre en el primer torn; i el 31 de desembre i 2, 3 i 4 de gener en el segon, dirigits tots dos a xiquetes i xiquets de 5 a 13 anys. En els dos torns el menjador és opcional. Les inscripcions han de realitzar-se en l’adreça web: http://www.fbcv.es/.

El Club Ciutat Vella d’Escacs organitza la segona escola de Nadal en el Complex Esportiu-Cultural La Petxina i en el Tram III del Jardí del Túria. Els dos torns seran del 26 al 28 de desembre, i del 2 al 4 de gener, en tots dos torns amb menjador opcional. L’activitat es dirigeix a escolars de 6 a 14 anys. Per a les inscripcions cal dirigir-se a la web: https://clubajedrezciutatvella.blogspot.com/.

En el cas de l’hoquei, també s’han disposat dos torns per a les activitats. El primer també tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de desembre; i el segon, els dies 2, 3 i 4 de gener. Aquesta escola és la qual ofereix un major nombre de places disponibles (un total de 150). Es dirigeix a esportistes de 5 a 15 anys, i es durà a terme en les instal·lacions del Poliesportiu Verge del Carmen de Beteró, també amb menjador opcional. Les persones interessades a participar poden inscriure’s en l’adreça: https://www.fhcv.es/betero/eventos-escuela-navidad-2018.php.

Finalment, la Federació d’Handbol organitza en el Pavelló Cabanyal-Canyamelar les activitats dirigides a xiquets entre 8 i 14 anys, que es desenvoluparan en un únic torn els dies 26, 27, 28 i 29 de desembre.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × cinc =

viva gym canovas
recogida residuos organicos en valencia
Expojove 2018
nadal 2018
nadal rocafort 2018
nadal paiporta 2018
Abonos palau
Nadal Rafelbunyol
bienal mislata
Obra Yolo en el teatro escalante
Talia
Olympia