25n
25N
25N

Les escoles esportives d'estiu a València es preparen per a l'edició de 2020

Bernabé: “Oferim 3.390 places per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys i posarem en marxa protocols per a garantir la seguretat i prevenció enfront de la COVID-19”

Les escoles esportives d'estiu a València es preparen per a l'edició de 2020
15/06/2020 -

La regidora d’Esports, Pilar Bernabé, ha anunciat que al final d’este mes de juny comencen les escoles esportives d’estiu de la Fundació Esportiva Municipal (FDM). “Oferirem 3.390 places per a xiquets i xiquetes d’entre 5 i 16 anys i posarem en marxa protocols per a garantir la seguretat i prevenció enfront de la COVID-19”. Estes escoles s’allargaran fins al mes de setembre i comptaran amb classes i grups de fins a 15 xiquets i xiquetes per monitor i també oferiran la possibilitat de menjador fins a 115€ per setmana.

Pilar Bernabé ha anunciat que “l’edició d’enguany arrancarà a la fi del mes de juny i conclourà a inicis de setembre” i ha recordat que “cada Escola Esportiva està dirigida a xiquets i xiquetes de diferents edats, entre els 5 i els 16 anys”.

Les Escoles Esportives d’Estiu presentaran novetats en l’edició de 2020. Entre elles, ha destacat Bernabé “la creació de grups més reduïts, amb la posada en marxa de protocols en matèria de seguretat i prevenció enfront de la COVID-19, seguint les mesures indicades per les autoritats sanitàries”.

“Volem que els nostres xiquets i xiquetes continuen actius, per això des de la FDM volem fomentar els hàbits esportius i estils de vida saludables, ha remarcat Pilar Bernabé, qui ha assenyalat que “l’objectiu de les Escoles Esportives és acostar l’esport als més xicotets, alhora que gaudeixen de la seua pràctica en les instal·lacions esportives municipals com els poliesportius municipals com el de Benimaclet, Benicalap, Cabanyal, la Petxina, – Tram III o Natzaret”, entre altres.

Cal recordar, que les Escoles Esportives d’Estiu estan organitzades per les federacions i entitats esportives que col·laboren amb el programa d’Esport Escolar de la Fundació Esportiva Municipal de València, que s’encarregarà de coordinar i supervisar les activitats d’aquest estiu.

Bernabé ha indicat que altra de les novetats d’esta edició consistix en el fet que “cada Escola Esportiva d’Estiu comptarà amb un protocol específic per al seu desenvolupament”.

En total, ha anunciat Bernabé que “l’oferta d’enguany sumarà 3.390 places i estarà composta per diversos esports com a bàsquet, waterpolo, karate, hoquei, esgrima o escacs, entre altres”. La duració de les activitats serà variable i s’organitzaran en horaris setmanals, que facilitaran la conciliació amb la vida familiar en els mesos d’estiu.

S’ofereixen places des de 20 euros, per a activitats puntuals, fins a les de 115 euros setmanals que inclouen els servicis de menjar. Pilar Bernabé ha recordat que “existeixen descomptes per a aquells participants que siguen germans o germanes i a més, la Fundació Esportiva Municipal bonifica el 10% de les places a menors en risc d’exclusió social”, labor que realitza en coordinació la regidoria de Benestar Social.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 2 =