L'escola d'estiu d'Ontinyent tindrà la importància de l'aigua com a fil conductor

Óscar Borrell destaca que esta oferta sitúa el Campus Universitario de Ontinyent al “nivel de los de Valencia y Burjassot”

L'escola d'estiu d'Ontinyent tindrà la importància de l'aigua com a fil conductor
31/05/2019 -

L’Escola d’Estiu d’Ontinyent es centrarà enguany en la importància i l’ús de l’aigua en aquesta societat moderna. El regidor d’Educació, Óscar Borrell, presentava en roda de premsa a prop del Cap de Serveis del Campus d’Ontinyent, José Cantó, la nova edició d’aquesta escola que tornarà a tindre el campus universitari de la ciutat com a seu.

Aquesta escola d’estiu organitzada per l’Ajuntament d’Ontinyent, Fundació Campus Ontinyent, Universitat de València (UV) i Caixa Ontinyent “situa al campus d’Ontinyent i a la pròpia ciutat al mateix nivell que els campus de la UV ubicats a València i Burjassot”, en paraules de Borrell.

En aquesta activitat de la que es podran beneficiar 120 xiquets i xiquetes de 3 a 12 anys que gaudiran del 1 al 26 de juliol d’activitats adaptades a les seues edats al voltant de temàtiques diverses com ara solidaritat, ludoteca, esport, cuina, tallers, natura, dinàmiques de grup, autogestió, música, piscina, biblioteca, danses, jocs i excursions. Borrell explicava que a banda del Campus algunes de les activitats tindran lloc en altres espais, com el poliesportiu, la biblioteca o espais adjacents al campus.

L’horari serà de 9:00h a 14:00h amb un preu d’inscripció de 130 euros, que tal com s’exposa en el full d’inscripció que s’estan repartint a les escoles i que es podrà lliurar fins al 21 de juny al Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent. Els detalls del funcionament de l’escola s’explicaran en una reunió informativa el dia 25 de juny a les 19: 00hores al Campus.

El Cap de Serveis del Campus d’Ontinyent, José Canto, assenyalava la importància que aquesta activitat es desenvolupe al campus universitari perquè “ser ciutat universitària no sols suposa tindre graus i activitats més o menys acadèmiques, sinó també que hi haja un revestiment cap a la societat ontinyentina i que aquesta puga gaudir de les instal·lacions públiques de la UV”, manifestava. En aquesta línia es pronunciava el regidor a l’explicar que la universitat que volem és aquella que pot oferir a la ciutat tant graus com activitats com unisocietat, “ociversitari” i d’altres accions que l’escola d’estiu que permetrà als ontinyentins i ontinyentines gaudir del mateix programa del qual gaudeixen els xiquets i xiquetes de València”, incidia.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 1 =

sagunt a escena 2019
turismo salou