caixa popular

L’escola de Teatre de Picassent comença el curs amb una notable presència d’alumnat jove

L’escola de Teatre de Picassent comença el curs amb una notable presència d’alumnat jove
05/10/2017 -

Un any més, i en són més de 20, l’Escola Municipal de Teatre (EMT) es posa en marxa amb els seus grups i projectes. Uns grups en què cal destacar l’alumnat jove, ja que tenen un lloc molt especial tant pel seu compromís amb els problemes socials com pel carisma dels seus treballs. Cal recordar també distincions recents com el guardó dels Premis Buero Vallejo, on van ser campions autonòmics, o la distinció a la Mostra de teatre jove de la Pobla de Vallbona.

Enguany, amb la creació d’un nou grup jove, l’EMT comptarà amb un total de 14 grups dels quals 2 són per a l’alumnat més xicotet (3 a 6 anys), 4 per als xiquets i xiquetes d’entre 7 i 11 anys, 3 dirigits exclusivament als joves, i 2 grups d’adults (d’entre ells, un és el de dones). A més, dos grups de Diversitat Funcional i un taller musical.

La Regidoria de Cultura i el seu edil Jaume Sobrevela, destaca “l’augment de l’interés del col·lectiu jove i que aquest sector poblacional tinga en el teatre un dels seus mitjans d’expressió i forme part de la seua vida treballant valors com la cultura, el teatre i la llibertat”, assenyala el regidor de l’Ajuntament de Picassent.

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 14 =

mancomunidad horta sud
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC