25n
25N
25N

L'Escola de Pasqua de la Piscina Coberta d'Ontinyent exhaureix les 80 places oferides

El pla de reobertura gradual d’activitats a la Piscina Coberta també ha inclòs la represa del programa pedagògic per a les escoles i instituts de la ciutat

L'Escola de Pasqua de la Piscina Coberta d'Ontinyent exhaureix les 80 places oferides
02/04/2021 -

L’Ajuntament d’Ontinyent ha vist esgotades les 80 places de la seua Escola de Pasqua 2021 a la Piscina Coberta Municipal. Es tracta d’una activitat per a xiquetes i xiquets de 3 a 12 anys, que participen repartits en grups amb una programació que inclou activitats lúdiques i esportives durant els dies del 6 al 10 d’abril.

El regidor coordinador de l’àrea d’Educació, Esports i Joventut, Óscar Borrell destacava que “es tracta d’una escola lúdica i educativa que dona al nostre jovent la possibilitat de gaudir de les vacances amb activitats adequades als seus trams d’edat, en un calendari que sempre busca combinar-se amb els dies festius per a major comoditat dels pares i mares, tot sempre amb compliment de la normativa de seguretat anticovid”, assenyalava.

L’Escola de Pasqua forma part del Pla de Reobertura Gradual de la Piscina Coberta d’Ontinyent, que va començar la setmana passada amb l’obertura vespertina amb la presència de les persones federades dels clubs de natació i triatló que utilitzen la piscina per als entrenaments de l’escola esportiva municipal i de les persones amateurs. Aquesta setmana, en horari matutí, s’ha reprès també el projecte pedagògic iniciat en 2016 en el que podran participar més de 500 escolars de 6é de primària i 1r ESO, utilitzant la piscina coberta per aconseguir una formació més completa en matèria esportiva. La primera sessió va ser gaudida pel centre CEIP Bonavista, una escola CEPAFE dins de les activitats del Dia de l’Esport en la qual, segons l’alumnat, fou una jornada “molt divertida i amena”.

El regidor explicava que “la idea de l’empresa és fer una obertura gradual per conéixer la situació quan finalitzen les restriccions actuals i es puga tornar a obrir al públic en general. Aquesta setmana vinent es posaran en marxa els grups d’hidroteràpia i un pla per a la tornada dels i les usuàries amb promocions i accions per fer que la instal·lació siga viable econòmicament”, manifestava.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quatre =