caixa popular

L'Escola de Famílies de Paiporta ofereix el programa 'En família: Educar per a la vida'

L'Escola de Famílies de Paiporta ofereix el programa 'En família: Educar per a la vida'
23/03/2018 -

Ja està oberta la inscripció per al programa ‘En família: educar per a la vida’, que consisteix en quatre sessions que tenen com a objectiu enfortir el paper de pares i mares en la prevenció i l’educació dels i les menors. Aquest curs es portarà a terme l’11 i el 25 d’abril, i el 9 i el 23 de maig, i està impulsat per la Unitat de Prevenció Comunitària de Conductes Addictives (UPCCA) de la Regidoria de Sanitat i Salut Pública de l’Ajuntament de Paiporta.

La inscripció per al curs, que és gratuït, es pot formalitzar a l’Oficina UNICA del consistori, o bé online, a través d’aquest formulari. Mentre se celebren les sessions per a mares i pares, hi haurà tallers paral·lels per a menors sobre la mateixa temàtica del mateix curs. Les places són limitades.

‘En família: educar per a la vida’ proporcionarà, als pares i les mares, eines i pautes que faran més suportable la seua tasca educativa, de forma senzilla i accessible. Les sessions porten per títol ‘La pràctica de la intel·ligència emocional’, ‘Escenaris de desenvolupament’, ‘La comunicació positiva’ i ‘La resolució de conflictes’.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 − cinc =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris