25n
25N
25N

L’Escola d’Adults inicia la Setmana Cultural per a tancar el curs

Exposicions, tallers, cinema, música i dansa són algunes de les activitats que durant la setmana oferix l’Escola d’Adults per a posar fi a este curs

L’Escola d’Adults inicia la Setmana Cultural per a tancar el curs
20/06/2018 -

Com és habitual amb l’arribada del mes de juny, l’Escola d’Adults de Torrent celebra en acabar el curs la seua Setmana Cultura. Des de fa trenta-tres anys, aprofiten els moments en què finalitzen les activitats per a exposar públicament allò que ha constituït la seua vida quotidiana: l’aprenentatge, la comunicació, l’esperit de superació, el diàleg i la convivència.

En la vesprada d’ahir s’encetà esta Setmana Cultural amb la inauguració de l’exposició “Un treball permanent” en l’Espai de l’Edifici Metro. Es tracta d’una mostra dels treballs realitzats en els tallers de fotografia, ceràmica, restauració de mobles, dibuix i pintura. L’alcalde Jesús Ros, que va acudir acompanyat de la regidora d’Educació, Patricia Sáez i diversos membres de la corporació, va tindre una paraules d’afecte cap a tots els que formen l’escola, destacant “el caràcter intergeneracional de les activitats i la implicació de tots els que fan possible que cada any celebrem aquesta setmana”.

Per a tancar l’acte va tindre lloc una lectura amb acompanyament musical en homenatge a Maria Aurelia Capmany, León Felipe i Pompeu Fabra.

Esta vesprada continua l’activitat amb una mostra de tallers oberta al públic i amb la participació lliure en els tallers de ràdio, ceràmica, pintura, dibuix, ioga, relaxació, pilates, shiatsu i quiromassatge. Tot això de 18 a 20 hores en l’Hort de Trénor. Posteriorment se celebrarà un sopar i es projectarà la pel·lícula “Perfectos desconocidos”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset − 17 =