25n
25N
25N

Els escolars de Paterna rebran suport per a fomentar "l'esperit emprenedor"

Els escolars de Paterna rebran suport per a fomentar "l'esperit emprenedor"
15/07/2019 -

L’Ajuntament de Paterna ha presentat als centres escolars municipals l’“Escola d’Emprenedors Sostenibles”, un projecte educatiu impulsat per l’àrea de Promoció Econòmica del consistori i que està destinat a fomentar l’esperit emprenedor entre els escolars del municipi.

Tal com ha explicat l’Alcalde de Paterna i responsable d’Indústria. Empreses i Universitat, Juan Antonio Sagredo, “es tracta d’un programa lúdic-educatiu que proposa treballar de forma cooperativa els valors propis de la cultura emprenedora a les aules dels centres educatius de la ciutat”.

En aquest sentit, el primer edil ha destacat que “a través de sessions pràctiques, l’alumnat aprendrà a crear i gestionar una cooperativa a través de la qual fabricaran productes o oferiran serveis que després vendran i el benefici dels quals es destinarà a una ONG de la seua elecció”.

En concret, el projecte d’innovació educativa, que va dirigit a alumnes de tercer de primària, secundària i cicles formatius, es desenvoluparà a través de 10 sessions pràctiques en les quals els menors aprendran els passos a seguir per a crear la seua pròpia empresa.

Des de la redacció d’estatuts, elecció de càrrecs i constitució de l’organigrama de l’empresa, elaboració del pla d’empresa, creació de productes o disseny de serveis fins a l’estratègia de comunicació, els escolars decidiran cada pas de la seua cooperativa per a finalment mostrar al públic els seus productes o serveis.

“L’objectiu és fomentar en els menors l’esperit emprenedor a l’escola, promovent la creativitat, el treball en equip, la presa de decisions, l’autonomia o la responsabilitat entre altres valors”, ha assenyalat Sagredo, qui ha convidat a tots els centres del municipi a participar en la iniciativa que es posarà en marxa el pròxim curs escolar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + catorze =