caixa popular

L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia!

L'Escola de Pasqua de 2018 proposa jocs, manualitats, un taller de cuina i… màgia!
03/04/2018 -

L’Escola de Pasqua de 2018 té lloc en el col·legi Bisbe Hervàs de Puçol durant els matins dels dies 3, 4, 5 i 6 d’abril. En total, 108 escolars de cursos d’infantil i primària s’han unit a la proposta, que compta amb jocs relacionats amb estes dates, manualitats, un taller de cuina i l’espectacle d’un mag. Tot això, sota l’atenta mirada d’11 monitors.

L’alumnat està compost per 58 estudiants de cursos d’infantil i altres 50 de primària. En tot moment, els xiquets i xiquetes es troben sota la supervisió dels 11 monitors del Grup Tot i Olga Ortega, la coordinadora de l’Escola de Pasqua.
El dimarts 3 d’abril, la presa de contacte de l’alumnat amb el grup d’educadors, està dedicat als jocs de Pasqua. El dimecres 4 se centra en les manualitats pasqüeres.

El taller de cuina del dijous 5 consistix en l’elaboració de llesques amb ou; a més, els mateixos participants fan les seues gorres i davantals. Per a acabar, l’actuació d’un mag clausura la setmana durant tot el matí del divendres.

«El taller de cuina i l’espectacle final en el lloc on se celebra l’Escola van ser les novetats més valorades per xiquets i adults en anteriors propostes», apunta Mar Mazo, regidora de Benestar Social, al referir-se a la continuïtat d’eixes activitats en la present edició.

De 9 a 13.30 hores, fins al divendres 6 d’abril, se celebra l’Escola de Pasqua en el col·legi Bisbe Hervàs.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × dos =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris